Radi čuda, mušterija nikad više

Počela je kao striptizeta, a sad je seks vještica: Baca čari na klijente kojima produljuje orgazme!


Valerija Bebek
05.09.2017.15:05
Počela je kao striptizeta, a sad je seks vještica: Baca čari na klijente kojima produljuje orgazme!
Thesexwitch.com.au

sažeto

Trenutno je bazirana u Australiji, ali kako joj posao jako dobro ide, planira proširenje u Europu


Valerija Bebek
05.09.2017.15:05

Rođena je u Novom Zelandu, a s 18 godina počela je plesati kao striptizeta. Ono što je Shaney Marie (31) vidjela i doživjela po tim klubovima nagnalo ju je da pređe u spiritualne sfere - postala je seks vještica. "Seksualne čarolije uključuju stare paganske načine postojanja kojima se oslobađaju veći tokovi užitka", objašnjava Shaney. Moderna, mlada samoprozvana vještica svojim ritualima, savjetovanjima i predavanjima pomaže parovima i solo ljudima širom Australije. Kako joj posao jako dobro ide, planira ga proširiti i u Europu. Za one koji ne žive na tom udaljenom kontinentu, ova vještica daje savjete Skypeom.

"Kada sam bila striptizeta primijetila sam da mi većina muškaraca dolazi u potrazi za dubljom vezom, a nisu se imali gdje drugdje obratiti. Počela sam proučavati davna vremena. Nekada su postojali hramovi u kojima bi muškarci tražili savjet i liječenje od erotskih plesačica. U međuvremenu se to izvrnulo", objasnila je mlada vještica.

Thesexwitch.com.au

Počela je proučavati svijet svete seksualnosti, učila je od mnogih starijih znalaca. Počela je s praktičnim radom, prvih nekoliko godina isključivo s muškarcima, da bi zatim praksu proširila i na rad s parovima, ženama i grupama. Uči ih kako da se mole na ljubavnim oltarima, kako da se kreću u erotskom plesu i uči ih kako da koriste kristale i seksualne igračke u postizanju seksualnog klimaksa.

"Sex Witch (seks vještica) je pokret koji spaja mudrost prirodne magije, misterije i eroticizma. Nudimo radionice i individualne seanse onima koji traže vezu s transformacijskom moći i njihovom vlastitom intuitivnom mudrošću", piše na službenoj Facebook stranici.

Thesexwitch.com.au

No osim savjetovanja, Shaney baca čari koje mogu "produbiti osjećaj seksualnog zadovoljstva", odnosno pojačati orgazme. Tvrdi da ima najviše muških klijenata koji su u dobi od 20 do 70 godina. "Na stotine ih je, ali ta brojka i dalje raste. Postoje mnoge krive informacije o vračanju i paganizmu, no ljudi su znatiželjni spiritualnost lagano zamjenjuje religiju", kazala je.

Sebe klasificira kao panseksualnu i eko-seksualnu. Prvo znači da se ne ograničava rosom, a drugo da ju prirodne pojave mogu seksualno stimulirati. "U heteroseksualnoj vezi sam, ali sam otvorena za istraživanje života tako da se mogu nazvati panseksualkom", objasnila je. Eko-seksualce mogu uzbuditi prirodni elementi. "To može značiti da doživite zadovoljstvo nakon što vam vjetar puše u kožu. Elementi su jako bitni vješticama i šamanima", rekla je Shaney.

Thesexwitch.com.au

Thesexwitch.com.au

seks

100posto bizarno

vještica

Shaney Marie

Podijeli članak