Throwback Thursday

Pogledajte naše najgledanije video priloge do sada


Jakov Novak
20.07.2017.22:05
Pogledajte naše najgledanije video priloge do sada

sažeto

U pet mjeseci, koliko portal 100posto.hr postoji, proizveli smo 126 autorskih videa koji imaju preko 2,700.000 pregleda. Biramo najzanimljivije za naš mali 'ljetni retrovizor'


Jakov Novak
20.07.2017.22:05

VAU VAU BOMBONI

Znali smo da ljudi imaju lijepa sjećanja na Vau Vau bombone, a kada smo saznali da se oni još uvijek proizvode kao i iz vremena tih sjećanja, morali smo to snimiti. Rezultat je kombinacija how to videa i tople priče o gospođi Vinki Cigić koja, iza kulisa, s ostalim radnicama puni kućice ručno. I tako usrećuje generacije i generacije klinaca. Video je u samo nekoliko dana imao preko 190 tisuća pregleda.

U POSJETI KOD INDIRE

Colonija se nedavno raspala, a Indira Levak započela svoju solo karijeru. Indirini novi planovi bili su samo dodatni poticaj za ugodnu šetnju po njenom stanu. Puna energije, pozitivna i vesela, pjevačica je izuzetan sugovornik (a niti stan joj nije oku neugodan ;)).

RJEČNIK ZNAKOVNOG JEZIKA

Deset izraza iz znakovnog jezika koje svatko treba znati, za početak. Dobra komunikacija jedan je od temelja uređenog društva, a Budo Jusić nas uči prvim koracima kojima možemo pristupiti gluhim osobama i pomoći im da se ne osjećaju (s razlogom) izostavljenima iz našeg društva.

video

Indira Levak

bomboni

znakovni jezik

vau vau

najgledaniji

colonija

budo

Podijeli članak