Foto: Da ne vjeruješ

Policajci su napisali 'kaznu' za nepropisno parkiran automobil, napravljen od snijega


Valerija Bebek
20.01.2018.10:00
Policajci su napisali 'kaznu' za nepropisno parkiran automobil, napravljen od snijega
Facebook

sažeto

Kanađanin se htio našaliti s ralicom, s vozačima ralice, ali na njegov snježni mamac upecali su se policajci


Valerija Bebek
20.01.2018.10:00

Napraviš automobil od snijega i dobiješ kaznu za parkiranje, otprilike to se dogodilo Kanađaninu Simonu Lapriseu. A njegove fotografije cijelog događaja nasmijale su internet. Ovaj 33-godišnjak odlučio je iz fore modelirati automobil od snijega. Ideja mu je bila da malo zafrkne djelatnike koji voze ralice i čiste snijeg. No, na njegovu foru, zakvačile su se druge službene osobe.

Ono što je Simon zamislio kao nevinu šalu, završilo je tako da su se policajci zaustavili, i izašli iz automobila. Jedan od njih napisao je kaznu i ostavio je na nepropisno parkiranom 'vozilu'. "Napravio sam auto kako bih se zabavio i uradio nešto kreativno tog dana", objasnio je Simon koji radi kao tesar u Montrealu.

Tvorac snježne skulpture tvrdi da je napravio repliku DeLorean DMC-12 (automobila iz 'Povratka u budućnost'), iako mnogi komentatori kažu da im liči na treću generaciju Toyote Supre. U nekim dijelovima Kanade zabranjeno je parkirati uz cestu kada je vrijeme čišćenja s ralicom, vjerojatno su se bog toga policajci zaustavili. Ipak su 'plavci' detaljnijom analizom shvatili da je automobil napravljen od snijega, zatim su prihvatili igru i napisali lažnu kaznu. "Uljepšali ste nam večer", napisao je policajac na papiriću.

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

Podijeli članak