video: kakva prijevara

Poznata influencerica glumila glamurozan život, a sada su osvanule užasne fotografije koje otkrivaju pravu istinu


100posto
01.12.2019.09:30
Poznata influencerica glumila glamurozan život, a sada su osvanule užasne fotografije koje otkrivaju pravu istinu
Profimedia

sažeto

Život influencerica a Instagrama nije uvijek tako sjajan i glamurozan kako se na prvu čini


100posto
01.12.2019.09:30

Nije nikakva tajna da mnogi svoj život na društvenim mrežama uljepšavaju, kako bi ispali bolji ljepši i zabavniji od drugih. No, nitko nije očekivao koliko to daleko može otići i koliko fotografije koje neki objavljuju na društvenim mrežama mogu biti u suprotnosti sa stvarnim životom. A to je pokazala influencerica iz Kine kada su procurile fotografije iz njezinog stana. 

Lisa Li blogerica je i influencerica koja na društvenoj mreži Weibo pokazuje svoj luksuzan i lagodan život. Prati je 1.1 milijun pratitelja i nitko nije mogao pretpostaviti da Lisa zapravo živi dvostrukim životom.

Realnost je bitno drugačija

U realnosti ona je živjela u iznajmljenog stančiću u sjevernoj Kini, a fotografije neurednog stana punog smeća i psećeg izmeta objavio je njezin stanodavac. Njezin profil je kao kod mnogih blogerica širom svijeta, pun fotografija s putovanja, zabava, izlazaka i divne hrane. No, čini se da je realnost bitno drugačija. 

Stanodavac je nakon brojnih pokušaja da dobije Lisu odlučio otići do stana gdje je zatekao nevjerojatnu prljavštinu zbog koje su i profesionalni čistači odbili doći i srediti taj nered.

Ljutiti stanodavac objavio je fotografije njezinog stana na društvenim mrežama, koje su ubrzo postale viralne i pokazale dvostruki život blogerice.

Njezini pratitelji nisu mogli vjerovati da ta  predivna dama živi u takvom kaosu. Nakon što su se fotografije pojavile u javnosti, ona je obećala da će pospremiti stan. 

Od tada ljudi koji su je pratili okarakterizirali su je kao prevaranticu, a ovaj incident će sigurno uticati na njezinu popularnost.

fotografije

stan

influencerica

newsletter

Prijavite se na Newsletter