Ova mama je hit

Premorenoj ženi dozlogrdio je lijeni muž pa ga je poslala u nemoguću misiju. Komentatori su umrli od smijeha


100posto
09.04.2019.08:00
Premorenoj ženi dozlogrdio je lijeni muž pa ga je poslala u nemoguću misiju. Komentatori su umrli od smijeha
iStock

sažeto

Sve je bilo okej dok nije isključila telefon i pustila muža da se muči...


100posto
09.04.2019.08:00

Jedna žena je pronašla savršen način da se zagorča život suprugu koji je po čitave dane ležao na kauču dok je ona sama obavljala sve kućne poslove. 

Dok joj jednog jutra jednostavno nije dozlogrdilo.

Blogerica Karen Alpert na svom je Face profilu "Baby Sideburns", naime, objavila popis namirnica koje je njen suprug trebao kupiti u dućanu. 

Poslala ga je u kupovinu jer joj nije pomagao oko spremanja i čišćenja. Da se razumijemo, ništa tu ne bi bilo čudno da nije riječ o namirnicama koje zapravo ne postoje!

Tako je njen suprug dobio zadatak dobio da kupi: mlijeko s 3 posto mliječne masti, jagode bez sjemenki, humus bez masnoća, pšenične krekere (one u plavoj kutiji), nekiselo vrhnje, dijetalno-dijetnu kolu i odležani sir.

A da još malo začini čitavu stvar, dovitljiva gospođa isključila je i zvuk na telefonu kako je suprug ne bi dobio dok bude tražio vrhnje koje nije kiselo. 

Postala je viralna u tren oka

Njena je spačka, naravno, odmah postala viralna i žene diljem svijeta su oduševljene. 

"Stvar je u tome da me suprug zove bez obzira na to po što ga pošaljem, svaki put", napisala je jedna žena dok je druga komentirala "kako ona ne bi mogla biti toliko zlobna, ali da je smiješno".

popis

spisak

newsletter

Prijavite se na Newsletter