VIDEO: UHVATIO JE PRELJUBNICU I RASPLAKAO SE

'Prestala mi je pružati oralni seks, zarazila se feminizmom, ošišala na kratko i prestala brijati. Znao sam da nešto nije u redu'


100posto
03.11.2017.07:20
'Prestala mi je pružati oralni seks, zarazila se feminizmom, ošišala na kratko i prestala brijati. Znao sam da nešto nije u redu'
Screenshot/YouTube

sažeto

Djevojka je, pogađate, dala pristanak nepoznatom mladiću da sjedne pokraj nje, a ubrzo su počeli i flertovati


100posto
03.11.2017.07:20

Mladić koji se rasplakao pred kamerama u emisiji kada je saznao da mu djevojka flertuje s drugim muškarcem postao je viralna zvijezda na društvenim mrežama.

Naime, on je sudjelovao u YouTube 'emisiji' pod nazivom 'Uhvati preljubnika' čiji je cilj snimiti preljub, pokazati ga partneru, a zatim snimiti njihovu reakciju.

Nesretni mladić priča kako je sve počelo kada mu je djevojka prestala pružati oralni seks, a također se žalio na njezine feminističke stavove koji su navodno u zadnje vrijeme postali vrlo ekstremni.

"Počela je raditi sve ono što rade te feministkinje. Ošišala se na kratko i prestala se brijati", kaže on.

Istaknuo je da ju je čak htio zaprositi, da je u njoj prepoznao srodnu dušu, ali da nije znao koliko je ona zapravo opsjednuta feminizmom.

Priča kreće u trenutku dok njegova djevojka sjedi u kafiću i prilazi joj nepoznati frajer koji ju pita može li sjesti pokraj nje. Naravno, to je sve bio dio namještaljke kako bi se djevojka uhvatila u 'prevari' i kako bi se svi mogli smijati kad se takva snimka mogla pokaže njezinom partneru.

Djevojka je, pogađate, dala pristanak nepoznatom mladiću da sjedne pokraj nje, a ubrzo su počeli i flertovati.

Pitao ju je li model, a sebe je predstavio pravnikom s Harvarda koji je upravo pokrenuo veliki biznis i osnovao vlastitu tvrtku. Napomenuo je i to da kao pravnik često radi na slučajevima seksualnog uznemiravanja.

Odmah mu je odgovorila da ima dečka, ali da su u otvorenoj i slobodnoj vezi, što je njezinog partnera uslijed pregledavanje te snimke jako razljutilo i šokiralo.

"Pravnik s Harvarda" zamolio ju je za broj mobitela, ona mu ga je dala, a njezin dečko počeo je plakati pred kamerama.

"Jednostavno ne mogu vjerovati, kao da se pretvorila u drugu osobu", kazao je uplakani dečko.

Više pogledajte u videoprilogu:

100posto bizarno

prevara

YouTube

feminizam

preljub

oralni seks

mladić se rasplakao