Zadnjih deset godina spavam s istom ženom, obla bomba je, ali...

Prije je uživala kad sam je pipao, a sad me više neće i optužuje me za neki Me Too. Pomagaj!


100posto
27.12.2018.17:00
Prije je uživala kad sam je pipao, a sad me više neće i optužuje me za neki Me Too. Pomagaj!
iStock

sažeto

Naša Ptica ovaj put pomaže Svenu koji očajno želi ljubav svoje drage, a boji se da mu izmiče


100posto
27.12.2018.17:00

Draga Ptico,

bliži mi se 35. godina, a zadnjih deset spavam s istom ženom. Što jest, jest, jako je atraktivna, obla, što bi se reklo prava bomba.

Živimo zajedno i stalno sam napet, jer što god da obuče na sebe i što god da radi, želim je uzet u tom trenutku. Obuče neku običnu pidžamu, a ispod nje se naziru bradavice. Ne mogu protiv sebe, pa je uhvatim za grudi.

Ako usisava stan u tajicama, uhvatim je za slatku joj stražnjicu. Hoću vam samo reći da je moja žena za mene najseksi osoba na svijetu, ali nisam siguran da ona i dalje želi mene.

Prije je uživala u tome kad bi je tako ispipao u prolazu, a vratila bi i ona meni tad. Ali sad nekako kad god je primim za guzu, ona se samo "preko k*rca" nasmiješi i praktički pobjegne od mene.

Ptico, reci mi što da radim, kako da je natjeram da ona opet želi mene kao što ja želim stalno uzimati nju. I molim te objasni mi što je me too pokret, jer ovo što sam guglao ne shvaćam baš, a ona kaže da se nekad ponašam kao ti muškarci.

Ptico, spasi mi seksualni život. Pomozi mi da joj opet budem poželjan.

Sven

Dragi Sven,

Božić je i ljubav bi trebala biti u zraku. No, ostavimo li taj kondicional po strani, onda u zraku ostaje brdo masti i planina kolesterola. Moj prvi savjet tebi bio bi, stoga, da pripaziš kako i koliko dišeš. Ne hvataju se sve te silne kalorije samo za kosu, nešto ide i u bokove.

Što samo po sebi nije nužno loše, ako pripadaš porodici morževa.

Njihove ženke, naime, možda i preferiraju što korpulentnije primjerke, ali ove dvonoškinje, sve mi se čini – a nagledala sam se u svojim ophodnjama jumbo plakata najnovijih super-junaka koji su kao odvaljeni od stijene mišića, od takvih frajera bježe kao što mi ptice bježimo od prokletih pingvina.

Neću niti počinjati. Tko god mi rekao da bog ne griješi, nije imao posla s tim hiperdimenzioniranim ptičurinama! Pa đe da to uđe, a da te ne raskoli?

Osim toga, čula sam da kreće se sezona gripe. Ove godine, srećom, nije do nas. Svinje su vas zimus napale. Češnjak nije rješenje. Bolje je, osobito u tom slučaju, pregrmiti tri dana malaksalosti, mlad si, nego da ženi smrdiš na sto i deset metara s preponama. Što god mislio, ljubav nije olimpijska disciplina i u njoj, kao ni u ratovanju, nije dozvoljeno sve.

I to nas dovodi do ključnog dijela tvog problema.

Ovako, napadni soba, Djedu Mrazu ove godine više neće trebati, osim možda za gulaš, jer, nećemo se lagati ta nismo djeca. Lik živi na Sjevernom polu i nije da mu je prvi dućan iza ugla. Kad jednom iscrpi svoje krznene letjelice, humano im prenamijeni svrhu. Od neophodne nužnosti do potrošne robe, takva je naša sudbina. Recimo moj rahmetli djed. Kad je bio u naponu snage, raznosio je pisma kao da ga je netko uvjerio da je telegram. Onda, kad više nije išlo, sasjekli su ga i pojeli s rezancima u nedjeljnoj juhi.

Uglavnom. Sob. Jednom kad učiniš što lovci čine od pamtivijeka, nesretni bili, namaži se feromonima. Guzi se posebno posveti. Zatim odi do prve svlačionice. Ako ikako možeš, pokušaj sa sobom ne voditi kamere. Nešto smo valjda naučili i od naše prve kokoši nesilice, kako je mi u životinjskom carstvu odmilja zovemo. Iz prve ćeš ruke naučiti što znači biti žrtvom Me Too pokreta. Ostane li ti išta guzice, nakon tog socijalnog eksperimenta, odvuci je do žene i duboko joj se ispričaj.

Pomirbeni seks je navodno najbolji.

Droge ne bih savjetovala ni u kom slučaju, čak ni u obliku pilule. Čaša dobre rakije također zna učiniti čudo sve dok ne ostaje ne, o kojem god obliku svijesti ili nesvijesti cvrkutali.

Ne upali li ništa, brom. Jugoslaveni su znali kako obuzdati sirove muške strasti stotina utaborenih vojnika. Navodno najbolje ide uz čaj od šipka. U neke se klasike ipak ne dira. Samo se prije toga svakako konzultiraj sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. Brom, pogriješi li se s dozom, kao i svaki drugi lijek, brzo postaje otrov.

Ugodne blagdane,

Tvoja Ptica

Posebne napomene

Riječ je o (crno)humornoj reakciji na našu otužnu stvarnost čiji je jedini i isključivi cilj nasmijati čitatelje. Ograđujemo se od odgovornosti budući da računamo na vaš zdrav razum kad su u pitanju savjeti koje ćete pronaći u odgovorima.

Dijagnoze, a shodno tome i terapije, ponavljamo, postavljati mogu samo za to stručno osposobljeni ljudi, što mi nismo, ali se zato s vremena na vrijeme nasmijati možemo svi. 

Želite li i vi, nakon svega, našu Pticu priupitati za koji savjet, javite joj se diskretno na dragaptico@gmail.com. Zasigurno ćete pogriješiti!

newsletter

Prijavite se na Newsletter