Imam tajnu aferu s prijateljicom svoje kćeri

Priznala mi je da je zaljubljena u mene, priuštila najbolji seks u životu, jedno s drugoga jedva skidamo prste, ali me strah...


100posto
16.05.2019.18:00
Priznala mi je da je zaljubljena u mene, priuštila najbolji seks u životu, jedno s drugoga jedva skidamo prste, ali me strah...
iStock

sažeto

Naša Ptica ovaj se tjedan nakomila na Taticu, čovjeka koji se evidentno nauživao previše filmova za odrasle


100posto
16.05.2019.18:00

Draga Ptico,

Imam tajnu aferu s najboljom prijateljicom svoje kćeri. Razgovarali smo o tome da joj sve priznamo, ali se bojim da moja kćer na vijest neće reagirati najbolje.

Imam 44 godine, a žena me ostavila nakon što je upoznala nekog 'boljeg' na poslu. Moja 21-godišnja kćer živi sam mnom, a njezina je frendica stalno visjela kod nas proteklih godinu dana. Skupa studiraju.

I njoj je 21. Iznimno je atraktivna i ima super tijelo. Kad mi kćer nije bila blizu, stalno sam se hvatao kako ju škicam.

Kod nas je većinu vikenda. Jedne sam noći u prizemlju čuo neke čudne zvukove pa sam otišao provjeriti u čemu je riječ. Zatekao sam ju u kuhinji, došla je po čašu vode. Na sebi je imala samo grudnjak i gaće.

Krenuli smo pričati i priznala mi je da je oduvijek bila zaljubljena u mene. Ja sam se na to samo nasmijao, ali me uvjeravala da je ozbiljna.

Onda me poljubila. I to nije bio neki prijateljski mlitavi poljubac, nego onako pravi, strastveni.

A to je ujedno bio i kraj našeg platonskog odnosa. Otišli smo u moju spavaću i kresnuli se. To je bio najbolji seks u mom životu. Iako, činjenica što se nakon toga iskrala natrag u kćerkinu sobu je bila dosta čudna.

Otad se sekasmo svaki put kad stignemo, što nije lako izvedivo, ali svaki je put bolji od prethodnoga. Nastojimo biti diskretni, ali svaki put kad se vidimo jedva jedno s drugoga skidamo prste.

Ne mogu prestati misliti na nju. Volio bih sve priznati kćeri, ali me strah da će me zamrziti.

Tatica

Dragi moj Tatice,

Pa ti kao da si pretipkao scenarij za neki film namijenjen odraslima. Nije to ništa loše, ako ne lažeš, odnosno ukoliko ne tražiš samo svoj komadić javnog prostora.

No, reći ću ti samo jedno. Prestani se hvaliti. Ovo mi sve zvuči predobro da bi bilo istinito, na tvoju dušu je, ali da baš ostatku našeg uvaženog sredovječnog muškog čitateljstva moraš trljati sol na ranu, fakat ne moraš.

Šuti i uživaj dok traje.

Bio bi lud da kažeš kćeri. Mala će te ionako uskoro napucati zbog nekog mlađeg ili bogatijeg.

Iako, doduše, nisi spomenuo debljinu one stvari koja se u takvim odnosima najčešće jedina broji. I, da, mislim na tvoj novčanik.

Shodno tome, ako misliš da imaš dovoljno masti za mazati djevojci oči dovoljno dugo da se ohlađen odnos s kćeri isplati, rokaj.

U suprotnom, jaši dok možeš.

Eto, nadam se da sam te pogurnula u krivom smjeru.

Zbogom,

Nikad stara uvijek koka

Posebne napomene

Riječ je o (crno)humornoj reakciji na našu otužnu stvarnost čiji je jedini i isključivi cilj nasmijati čitatelje. Ograđujemo se od odgovornosti budući da računamo na vaš zdrav razum kad su u pitanju savjeti koje ćete pronaći u odgovorima.

Dijagnoze, a shodno tome i terapije, ponavljamo, postavljati mogu samo za to stručno osposobljeni ljudi, što mi nismo, ali se zato s vremena na vrijeme nasmijati možemo svi. 

Želite li i vi, nakon svega, našu Pticu priupitati za koji savjet, javite joj se diskretno na dragaptico@gmail.com. Zasigurno ćete pogriješiti!

antisavjeti

draga prico

newsletter

Prijavite se na Newsletter