Pripremite se, stiže prvi dizajnerski luftić

Ptice su out, leptiri su in! I ove godine slijedi nam pošast velikih luftmadraca


100posto
03.07.2018.20:00
Ptice su out, leptiri su in! I ove godine slijedi nam pošast velikih luftmadraca
Funboy.com

sažeto

Modna kuća Missoni izbacila je dizajnerski luftmadrac 'leptorova krila'


100posto
03.07.2018.20:00

Prošlog ljeta malo tko se više sjeća, ali prizori velikih napuhanih ptičurina na plažama, plićacima, bazenima malo kome će ispariti iz memorije. Rozi flamingosi, bijeli labudi, pokoja divovska patka, poziranje na sve moguće načine kako bi se istaknule obline i atributi. Jahanje luftića skoro je postalo punopravni sport. I tek kad ste pomislili da užasu nema kraja. Ili ste se tek na kraju ljetne sezone uspjeli opskrbiti svojim primjerkom, i jedva čekate taj odlazak na more. E pa imamo jednu dobu i jednu lošu vijest za vas. Zavisi u koju skupinu spadate - predimenzionirani luftmadraci i dalje su histerija. Ali ptice su out, leptiri su in.

Funboy.com

I to ne bilo kakvi leptiri. Modna kuća Missoni izbacila je svoju, dizajniranu verziju luftića. Leptira, naravno. Missoni x Fun Boy je prva dizajnerska linija luftmadraca na svijetu. Spomenuta leptirova krila specificirana su za plutanje po bazenu. Naš HGSS može odahnuti.

Madrac je 'inspiriran je oblicima i uzorcima iz prirode', urešen je na obje strane i to različitim dizajnima. Što omogućuje duplo više različitih objava na Instagramu. Yaaay! Cijena je prava sitnica 936 kuna, a to je bez troškova slanja i carine. Missoni si je dao truda i dizajnirao još različitih luftmadraca i predmeta za veselje na plaži, cijene variraju od 309 kuna do 2270 kuna. Da je influencer biti jeftino i lako, influencer bi bio svatko.

Funboy.com

Oni koji već očajavaju zbog visokih dizajnerskih cijena mogu odahnuti, postoje i jeftinije verzije leptir-madraca, kao recimo na Asosu.

Asos.com

ljeto

luftmadrac

Missoni

newsletter

Prijavite se na Newsletter