Dobila je trudove dva tjedna prije termina

Radijska voditeljica rodila sina u eteru tijekom svoje jutarnje emisije


Valerija Bebek
23.02.2018.09:50
Radijska voditeljica rodila sina u eteru tijekom svoje jutarnje emisije
Instagram

sažeto

Iako je rodila na carski rez voditeljica je inzistirala da njezini slušatelji čuju kako teče porod


Valerija Bebek
23.02.2018.09:50

Radijska voditeljica rodila je uz prijenos uživo kako bi taj intiman trenutak podijelila sa svojim slušateljima, koji su od samog početka pratili njezinu trudnoću.

Cassiday Proctor, suvoditeljica radijske emisije 'Spencer’s Neighbourhood' iz grada St Louis u Missouriju dobila je trudove dva tjedna prije termina dok je radila na emisiji.

Unatoč tome što je bio potreban carski rez Cassiday nije popuštala u odluci da njezini slušatelji propuste ni minutu poroda njezina sina.

Nakon što je dobila odobrenje bolnice, zamolila je nekog od medicinskog osoblja da pridrži telefon kako bi slušatelji mogli čuti nju i njezinog supruga u trenu dok su primili sina po prvi puta. Bilo je to u vrijeme njezine jutarnje emisije.

"Evo ga!" uzviknuo je suprug Jerry u trenutku kada se maleni Jameson rodio. Kada su voditeljicu kasnije pitali je li bila nervozna zbog emitiranja sinovog rođenja odgovorila je: "Bila sam nervozna jedino oko donošenja djeteta na svijet. Ovo s radiom, to radim svaki dan!"

 

Having a pretty great Wednesday....

A post shared by Cassiday Proctor (@radiocassiday) on Feb 21, 2018 at 8:33am PST

Slušatelji nisu samo sudjelovali u intimnom trenutku rađaonice, nego su pomogli i u odabiru imena malenom Jamesonu.

Cassiday kaže kako su ona i suprug primili oko 400 prijedloga, neka su bila odlična, ali našao se i pokoji Fredbird (Vatrena ptica) i StanTheMan (Stan faca), takva imena ipak nisu došla u obzir.

"Cassiday je povela sve na ovo putovanje, a rađanje je bilo samo nagrada. Slušatelji su pratili sve njezine uspone i padove, a ovaj tjedan je došlo do najveće kulminacije", kazao je voditeljičin kolega i suvoditelj Spencer Graves za The Independent.

Beba Jameson težak je 3,34 kilograma, a po svemu se čini da je prirodno nadaren za radio - njegov plač nakon rođenja pokazao je zadivljujuć audio raspon.

 

Little Jedi.

A post shared by Cassiday Proctor (@radiocassiday) on Feb 20, 2018 at 11:19am PST

porod

rođenje

radio

radijska voditeljica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter