VIDEO: 100posto ili ništa

Upoznajte sve likove nove medijske priče koja vas je oduševila


100posto
04.09.2017.11:30
Upoznajte sve likove nove medijske priče koja vas je oduševila

sažeto

Svaki član redakcije portala 100posto.hr je jako važna karika da sve funkcionira što bolje. A očito funkcionira super, jer smo u pola godine uspjeli prijeći magičnu brojku od pola milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno


100posto
04.09.2017.11:30

Redakcija je poput obitelji. Nekad sve ide glatko i svi smo puni elana i složni, a nekad se svađamo, vičemo i stvari bezglavo idu prema ponoru. Ali sve s istim ciljem - da za vas stvorimo portal na kojem ćete se osjećati kao doma. 

Svaki član redakcije je osobnost za sebe i jako važna karika da sve funkcionira što bolje. A očito funkcionira super, jer smo u pola godine uspjeli prijeći magičnu brojku od pola milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno. 

Tu je uvijek spremna redakcija Newsa, koja tipka sve u 16 da vam svaki tren osigura zanimljive novosti vrijedne čitanja. Naš Kuky, Ružica, Juraj i Vid imaju uvijek širom otvorene oči i malo toga im može promaći. Omiljene aktivnosti su im mahnito surfanje bespućima interneta, telefonski razgovori u kojima žele saznati baš sve od sugovornika i njuškanje po terenima. OK, obožavaju i jutarnje 'kolegije' na kavi na kojima svi imaju jasan stav. I jednako žele reći svoje mišljenje. O svemu Jesmo li spomenuli da su glasni? :D Glasni i jasni. 

Valerija i Sanja naše su emotivke i borci za pravdu 'malog čovjeka'. One će vam baš uvijek pomoći ako ste zapeli u nelogičnom sustavu. Maratonski razgovori sa zanimljivim sugovornicima njihov su must have. Zbog njih je 100posto Život inspirativan i tako životan.

A koga još ne zanimaju slavni? Tu su naše Mirjana i Ines iz Showa koje o njima znaju sve. I još malo više. 

Njima baš ništa ne može promaći. Ako vas zanimaju detalji najnovijeg filmskog hita, glazbenih brojeva s vrhova top ljestvica ili tajne zvijezda iz privatnog života koje su isplivale na površinu, dovoljno je obratiti se njima. Znaju čak i kako izgledaju blizanci Georgea Clooneya ;).

Djevojke iz rubrike Bubble Dina i Iris predviđaju vruće trendove i obavještavaju vas kako ih nabaviti, gdje se zabaviti i kako što kvalitetnije provesti slobodno vrijeme. Tu su i novosti iz svijeta ljepote, putovanja i uređenja doma te savjeti za još bolje prijateljske i ljubavne odnose, sve zapakirano u neodoljiv lifestyle mjehurić. Najbolje od svega je da sve odrađuju tako lagano, a nećete vjerovati, ali i njihovi stolovi su uredniji i mirišljaviji od ostalih :). I rade najfiniju kavu.

Sport nikad nije bio tako seksi prije nego su Vjeko, Toni i Slaven uzeli stvari u svoje ruke. Dečki prate sve od 0-24, nijedan rezultat im ne može promaći, a najviše vole pratiti važne utakmice u gluho doba noći. Uz kavu (pivu). I onda ih satima komentirati. I pisati o njima na 100posto.

Naš omiljeni mrgud Jakov i dobrica Dolores par su iz snova. Jedno bez drugog ne mogu, a teško mogu i skupa. S njima je i naša vrijedna pčelica Slavica, koja je stalno po terenima. Oni su okosnica naše video rubrike koja svaki dan ruši nove rekorde. S preko 7 milijuna pogleda do sada među najvećim je video platformama u Hrvatskoj.

E da, Jakov kaže da nije mrgud nego perfekcionist pa molimo da to uzmete u obzir :).

A tu je i glavna urednica Lada, smislila je pakleni plan o portalu koji će rasturati na medijskoj sceni i sad to pokušava izgurati. S glavom iznad površine. Šalimo se, nama vam je super. I veselimo se svakom danu na našem omiljenom portalu. Nadamo se i vašem. 

100posto

redakcija