VIDEO: Krenuo je prositi, a onda ju šokirao

Saznao da ga djevojka vara, pa je užasno osramotio na društvenim mrežama


Dolores Drvodelić
31.07.2017.21:00
Saznao da ga djevojka vara, pa je užasno osramotio na društvenim mrežama
Twitter/@broadbentneil2

sažeto

Sve je napravio da izgleda kao najromantičnija moguća prosidba, no umjesto prstena joj je priuštio šok


Dolores Drvodelić
31.07.2017.21:00

Neil Broadbent iz britanskog Leedsa saznao je da ga djevojka Alex, koju je namjeravao zaprositi, vara sa sugrađaninom. Mjesecima su prakticirali cybersex, što je po Neilovom mišljenju ogromna izdaja. Odlučio je s njom, ne samo raskinuti, već pokazati svijetu njezino 'prevarantsko' lice.

Tri tjedna u njemu je čučalo saznanje da je iste seksi fotografije slala i njemu i Thomasu Rueu, mladiću s kojim se upustila u prevaru. Odgađao je suočiti se s njom jer je htio do najmanjih detalja isplanirati svoj osvetnički video.

Sve je napravio da izgleda kao najromantičnija moguća prosidba, no Alex je umjesto prstena, na kraju dobila pitanje "tko je Thomas Rue?". Naravno, odmah je shvatila da neće postati zaručena djevojka, već ostavljena, a Neil je ovjekovječio taj trenutak svojom kamerom.

Nakon objave videa na Youtubeu, Neil je u tri dana skupio pet milijuna lajkova, a komentari i poruke koje je dobivao, kao i pozivi svih vrsta medija, nakupljali su se iz minute u minutu. Video danas broji preko 15 milijuna pregleda, a vjerojatno je jedan od najgledanijih videa na temu prekida uopće.

Neil je postao slavan preko noći, a napisao je i biografiju Od Yeadona do Youtubea, a nastavio je svaki djelić svog života prenositi na Youtubeu.

Od njihova prekida prošle su već skoro dvije pune godine, no ljudi i danas rado pogledaju kako izgleda hladno servirana osveta.

video

prevara

Podijeli članak