Ima smisla

Šestogodišnji dječak: 'Ja sam pravi čovjek za posao u Legu, imam mnogo iskustva'


Valerija Bebek
05.09.2017.10:50
Šestogodišnji dječak: 'Ja sam pravi čovjek za posao u Legu, imam mnogo iskustva'
Promo

sažeto

Stanley je u prijavi za posao otkrio i kako svoju kutiju s 'Legićima' sakriva od brata


Valerija Bebek
05.09.2017.10:50

Oglas za posao za graditelja modela u Legolandu privukao je pažnju jednog zainteresiranog potencijalnog zaposlenika - šestogodišnjeg dječaka. Stanley Bolland iz Engleske poslao je rukom pisanu prijavu za poziciju graditelja modela od Lego kockica.

"Ja sam pravi čovjek za taj posao jer imam mnogo iskustva", napisao je Stanley. Također je otkrio kako svoju kutiju Lego kocaka drži sakrivenu kako je ne bi pronašao njegov brat. Dječak nije dobio posao, ali su ga pozvali da se na jedan radni dan pridruži njihovim graditeljima. "Stanley je pokazao veliki potencijal, nadamo se da će ga ovo inspirirati", kazala je Paula Laughton zaposlenica Legoland Windsor tematskog parka.

Oglas za posao na koji se šestogodišnjak javio tražio je dizajnera Lego modela koji bi pomogao u dizajnu i izgradnji pokretnih figura. Tražili su iskustvo u produkt dizajnu, IT-u i programima za dizajniranje, kao i "interes ili znanje o Legu i kreiranju Lego modela".

Stanley je u međuvremenu napunio sedam godina proveo je dan u tematskom parku a uz stručnu pratnju vidio je kako stvari funkcioniraju 'iza kulisa'.

"Bilo je genijalno provesti cijeli dan u Legolandu, sastati se s maketarima i naučiti o tome što rade svaki dan. Svidjelo mi se i jedva čekam da kažem prijateljima u školi", kazao je dječak.

Promo

posao

dječak

LEGO

Legoland

Podijeli članak