POZNATA SRPSKA GLUMICA ŠOKIRALA REGIJU

'Silovali su me izvanzemaljci dok sam bila u majčinoj utrobi, ali volim ih...'


100posto
22.12.2017.16:50
'Silovali su me izvanzemaljci dok sam bila u majčinoj utrobi, ali volim ih...'
Screenshot/YouTube

sažeto

Posve ozbiljno je kazala kako su joj izvanzemaljci još dok je bila fetus u tijelo ugradili čipove, jer im je čip potreban za komunikaciju koju prakticiraju. Dodaje i kako ima prilično ugodna iskustva s malim zelenim stvorenjima


100posto
22.12.2017.16:50

Eva Ras, poznata srpska glumica, književnica i slobodna umjetnica nedavno je šokirala javnost u regiji tvrdnjom da ju je napao izvanzemaljac. Na tu priču dodala je kako se sve dogodilo dok je još bila u majčinoj utrobi.

"Pišem u svojim tekstovima i knjigama često o izvanzemljanima koji su posjetili mene i moju sestru dok smo bili u utrobi, moja sestra blizanka se inače rodila mrtva. Smatram da je izvanzemaljcima bio potreban njezin život iz nepoznatog razloga. Napominjem da oni nisu nasilni, samo drugačije komuniciraju no ne krijem svoja uvjerenja. Vjerujem da nas neka strana stvorenja nadziru, da su oko nas…", izjavila je glumica u jutarnjem programu srpskog radija.

Posve ozbiljno je kazala kako su joj izvanzemaljci još dok je bila fetus u tijelo ugradili čipove, jer im je čip potreban za komunikaciju koju prakticiraju. Dodaje i kako ima prilično ugodna iskustva s malim zelenim stvorenjima.

Na pitanje novinara je li imala stvarno susret s vanzemaljcima, glumica je rekla da su je silovali.

"Mene su silovali, a mojoj sestri su uzeli život. To izgleda smiješno i kao fikcija", šokirala je Eva Ras u emisiji Dobro jutro.

Ras je inače porijeklom iz Mađarske odakle vuče židovske korijene.

Srbija

100posto bizarno

silovanje

izvanzemaljci

Eva Ras

majčina utroba