VIDEO: 'Zaljubili smo se. Zar je to zločin?'

Šokantna priča o učiteljici koja je zavela 12-godišnjeg učenika, a na kraju se udala za njega i rodila mu dvoje djece


Lada Novak Starčević
03.10.2018.15:00
Šokantna priča o učiteljici koja je zavela 12-godišnjeg učenika, a na kraju se udala za njega i rodila mu dvoje djece
Screenshot/YouTube

sažeto

34-godišnjakinja je bila cijenjena u školi u kojoj je radila, 'sretno udana' i majka četvero djece. I onda je napravila nevjerojatan potez


Lada Novak Starčević
03.10.2018.15:00

Mary Kay Letourneau izazvala je neviđen skandal kada je otkriveno da je zavela 12-godišnjeg Vilija Fualaau. Za to vrijeme 34-godišnjakinja je bila cijenjena u školi u kojoj je radila, 'sretno udana' i majka četvero djece. Vilija je upoznala kada je imao osam godina, bila mu je učiteljica.

Dva desetljeća nakon što je proglašena krivom za seksualni odnos s učenikom, u emisiji Sunday Night's njih dvoje su podijelili intimne detalje svoje veze koja još traje. 

Screenshot/YouTube

Ova šokantna priča započela je 1997. godine. Njezin tadašnji suprug Steve Letourneau otkrio je pisma u kojima je opisivala svoju vezu s učenikom i zgrožen ju je prijavio. Dok je čekala presudu rodila je prvo dijete koje je imala s Vilijem, kćer Audrey. Ubrzo nakon toga dobila je šest mjeseci zatvora.

No, dva mjeseca nakon izlaska iz zatvora, policija ju je zatekla tijekom seksualnog odnosa s dječakom u automobilu i naposlijetku je završila iza rešetaka sedam i pol godina. Ponovno je zatrudnjela i u zatvoru je rodila i njihovo drugo dijete, Georgiju. 

Mary Kay je oslobođena 2004. godine i tada se udala za Vilija. U intervjuu Barbari Walters priznala je da je sa svojim mladim ljubavnikom, unatoč zabrani, komunicirala iz zatvora. Skrivala je poruke u bočice u kojima je izdajala mlijeko za djecu i tajno mu krijumčarila audio snimke preko drugih zatvorenika.

 
 
 
View this post on Instagram

The best dad a daughter could ask for ❤️

A post shared by Audrey Lokelani Fualaau (@audreyfualaau) on Jun 17, 2018 at 5:04pm PDT

Za njihove kćeri tada se brinula Vilijeva majka, ali je i on otpočetka, iako još nezreo za tu ulogu, bio prilično brižan otac.

Mary Kay (56) i Vili (34) od vjenčanja do danas žive zajedno i skupa odgajaju dvoje djece iz svoje zabranjene veze. Prošloga ljeta Vili je zatražio razvod od Mary, ali se brzo predomislio. Imao je brojne krize, probleme s depresijom i alkoholizmom, ali Mary u svim javnim istupima inzistira na tome da su njih dvoje sretan par.

"Zaljubili smo se. Zar je to zločin?", izjavila je nekoliko puta, uvijek uz tvrdnje da nije bila svjesna da radi kriminalno djelo.

Vili je svjestan da je njihov odnos dok je on bio tinejdžer bio greška i kaže da su 'možda trebali pričekati'. 

"Sada kada razmišljam o tome ne mogu se nikako vidjeti u vezi s nekom 13-godišnjom djevojčicom. To je krivo".

Screenshot/YouTube

Od skandala Mary je nezaposlena jer joj je zabranjen rad u školi. Vili je DJ, a žive u Washingtonu. Amerikanka je zatražila da je izbrišu iz registra pedofila i vrate joj pravo da radi, ali to se do danas nije desilo.

Mary Kay je prije skandalozne veze imala četvero djece (Steve Jr. (34), Mary Claire (31), Nicholas (27) i Jacqueline (25)), nad kojima je dobio skrbništvo njezin bivši muž. Sva djeca su diplomirala i danas su uspješni mladi ljudi. Njezin bivši suprug Steve ima novu ženu s kojom ima još jedno dijete i izjavio je da s Mary gotovo da nema kontakta i da je danas sretan čovjek.

Mary je sa svom djecom ostala u kontaktu, tvrdi da su u dobrim odnosima i da se druže s njezine dvije kćeri Audrey (20) i Georgijom (19) koje ima s učenikom. Vili je priznao da mu je neobično imati pokćerke i posinke svoje dobi.

 
 
 
View this post on Instagram

Through thick & thin✊🏼 I love you Geo💗 #sistasista

A post shared by Audrey Lokelani Fualaau (@audreyfualaau) on Sep 23, 2017 at 11:47am PDT

Vili je otkrio u intervjuu da je kćeri upozorio da u srednjoj školi još ne počnu izlaziti s mladićima.

"Govorio sam iz vlastitog iskustva. Veza može dovesti do nečega što tada možete misliti da želite, a zapravo ćete za to biti spremni tek godinama kasnije... Ne podržavam ljubavni odnos niti brak između mlade osobe i nekoga puno starijeg. Jednostavno ne", otvoren je Fualaau.

učiteljica

seks u školi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter