Video: Biste li probali i vi?

'Spaljena ti je frizura' mogao bi postati novi kompliment


100posto
17.04.2018.09:00
'Spaljena ti je frizura' mogao bi postati novi kompliment
Facebook

sažeto

Frizeri tvrde da plamen uklanja oštećenu kosu i rascvjetane vrhove


100posto
17.04.2018.09:00

Nekad se za frizuru govorilo da izgledaš kao da te krava polizala, to baš i nije bio kompliment, sada bi se za pohvalu moglo reći imaš frizuru kao da te vatra oblizala.

'Kaizo salon n spa' u Indiji ima novi vrući trend kada je muška frizura u pitanju, frizer svojim muškim klijentima oblikuje kosu uz pomoć vatre.

Ovaj salon nalazi se u Mumbaiju, na društvenim mrežama nude široku paletu različitih tretmana za uljepšavanje, od manikura s cirkonima na noktima, do modernih frizura i ludih boja. "Napustite uobičajeno" im je slogan, a ne postoji neobičnija stvar nego da vas frizer zaliže pomoću bacača plamena.

Nakon što im kosu tretiraju velikim količinama preparata, oprezni frizer pripali vlasi pomoću upaljača, a zatim kosu u plamenu pročešlja s dva češlja. Ne znamo kakav se miris širi salonom, jer obično spaljena dlaka dosta intenzivno, pa budimo iskreni, smrdi. Ali mušterije na stolcu izgledaju zadovoljno, nisu ostali bez kose, nisu zadobili opekotine.

Vatreni frizeri tvrde kako plamen uklanja oštećenu kosu i rascvjetane vrhove. Rezultat je osvježena kosa i uredan izgled.

100posto bizarno

frizura

vatra

frizerski salon

newsletter

Prijavite se na Newsletter