FOTO: ČUDO U OSIJEKU

Spasili s ceste mačka od nekoliko dana, a onda je njihovoj trogodišnjoj kujici krenulo mlijeko i postala mu je mama!


Lada Novak Starčević
15.09.2018.09:00
Spasili s ceste mačka od nekoliko dana, a onda je njihovoj trogodišnjoj kujici krenulo mlijeko i postala mu je mama!
Privatni album

sažeto

Obitelj Ikotić ima troje djece i psa, ni u snu nisu planirali još jednog člana, ali život piše romane...


Lada Novak Starčević
15.09.2018.09:00

Mačak star nekoliko dana dana početkom ljeta bačen je u dvorište informatičke firme u Tenji. Zaposlenici su ga odlučili zadržati kao ljubimca, ali kako mačić nije znao obavljati nuždu niti samostalno jesti dogovorili su se da će preko dana biti u firmi sa njima, a svaku večer će ga netko voditi kući da prenoći.

"Tako je došao i red na nas. Nismo bili sigurni je li pametno budući da imamo 3-godišnju kujicu Lolu koja inače laje i lovi svaku mačku koju vidi. Mačića smo čuvali od nje misleći da će ga rastrgati. Bio je kod nas dva dana i kada je otišao, Lola je pala u depresiju i nije htjela jesti ni piti. Spavala je s plišancima koje bi inače rastrgala u igri", priča nam Korina Ikotić.

Privatni album

Privatni album

Obitelj Ikotić je mačka vratila k sebi da im se pas napokon najede. Kada je mačak došao kujica ga je, kao prava mama mačka, izlizala,očistila i nije se micala od njega. Tko god bi se mališanu približio osim ukućana režala bi i ne bi dala da ga itko dirne.

Tu večer su opet mačka proslijedili dalje jer žive u stanu i nisu planirali imati još životinja. U obitelji je troje djece i pas, to im se činilo dovoljno. No, život piše romane.

"Tada smo primjetili da mačak ide na Loline cice. Ni u snovima nismo mislili da će joj procuriti mlijeko, ali eto nama se desilo", priča nam Osječanka.

Privatni album

Privatni albumKontaktirali su veterinara koji im je savjetovao da zadrže mačka budući da je mlijeko već nadošlo i da Lola nema ništa protiv. Štoviše, ona uživa u majčinstvu! I evo, prošla su tri mjeseca mačkovog života, a on je još kod svoje 'mame' i još uvijek sisa za uspavljivanje. 

"Kontamo da će i ostati jer tko će sad tu ljubav razdvojiti. Mačak se trebao zvati Void po firmi kraj koje je nađen, ali na kraju je Zvrndo jer je lud k'o šiba", s ljubavlju nam priča njegova nova vlasnica.

Privatni album

Privatni album

pas

ljubimci

mačka

ljubav psa i mačke

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter