Stjuardesa pomogla očajnoj ženi usred leta

'Sretna sam što sam mogla podojiti tuđu bebu. I sama sam mama, znam kako je strašno kad ne možeš pomoći djetetu koje plače'


100posto
10.11.2018.12:00
'Sretna sam što sam mogla podojiti tuđu bebu. I sama sam mama, znam kako je strašno kad ne možeš pomoći djetetu koje plače'
Profimedia

sažeto

Mlada majka probdijela je noć na aerodromu pa je usred leta ostala bez mlijeka


100posto
10.11.2018.12:00

Dobrota još uvijek postoji, dokazuje i ova priča. Kad je 24-godišnja stjuardesa Patrisha Organo taj dan dolazila na posao, nije ni slutila da će preko noći postati globalno poznata. Ona je, naime, pomogla jednoj mladoj mami čije je dijete neutješno plakalo tijekom leta.

Znala sam da joj jedino ja mogu pomoći

istock

"Čim sam čula djetetov plač, znala sam da postoji način da pomognem. Kad mi je majka rekla da je na put otišla bez adaptiranog mlijeka, a znala sam da na avionu nema nijedne druge majke, bilo mi je jasno što mi je činiti."

"Znala sam da joj mogu ponuditi svoje mlijeko budući da i sama dojim svoju 9-mjesečnu bebu", priča stjuardesa. Majka kojoj je pomogla nije joj se mogla zahvaliti riječima, koliko je bila sretna. Prethodnu je noć, naime, provela s djetetom na aerodromu.

Čim je dijete počelo sisati moje mlijeko, u majčinim sam očima vidjela olakšanje, a njezina je curica uskoro zaspala.

Susretljiva je stjuardesa znala kroz što žena kojoj je pomogla prolazi, budući da je i sama mlada mama, a kako je višesatni let tek krenuo, nije joj bilo druge. "Znam kroz koji je stres prolazila. Mogu si zamisliti emocionalni kaos, bespomoćnost koju osjećaš kad ne možeš nahraniti svoje gladno dijete."

istock

"Osjećala sam se beskrajno sretno jer sam bila u mogućnosti pomoći joj." Majka kojoj je pomogla zahvalila joj je nakon svega od srca.

"Znala sam da će taj let za mene biti poseban i prije no što smo uzletjeli. Taman sam dobila promociju, ali nisam mogla ni slutiti što me čeka. Zahvalna sam na tome što sam imala dovoljno mlijeka da pomognem drugoj majci u nuždi", zaključuje 24-godišnjakinja.

dojenje

stjuardesa

newsletter

Prijavite se na Newsletter