ISPOVIJEST REDOVITOG SEKS-KLIJENTA

'Supruga razumije zašto odlazim prostitutkama, čak mi nekad ponudi i platiti ih '


Tomislav Kukec
04.09.2017.19:05
'Supruga razumije zašto odlazim prostitutkama, čak mi nekad ponudi i platiti ih '
Profimedia

sažeto

Prostituke prosječno posjećuje jednom tjedno, no ne odlazi kod različitih, već uvijek kod one s kojom mu je lijepo i ima dobar odnos


Tomislav Kukec
04.09.2017.19:05

Oženjen je, ima 34 godine, zaposlen i redoviti klijent prostitutki. 

Tako počinje priča koju objavljuje Lola, a u kojoj muškarac otkriva zašto se odlučio na ovako nekonvencionalan odnos i kako njegovu seksualnost prihvaća supruga. 

"Radoznalost me natjerala. Htio sam probati tu opciju kao alternativu standardnim odnosima. Kao racionalni majmun sam izračunao da mi ta opcija više pogoduje i isplativija mi je, jer idem na sigurno. Veća mi je ušteda vremena, živaca, ponosa, pa čak i novaca. U ovom slučaju mi je, ako ne dobro druženje, onda bar seks osiguran. U standardnim odnosima – moguće je da ostanem i bez jednog i bez drugog", počeo je svoju ispovijest muškarac koji živi u Španjolskoj. 

Odnosi im čokolade, vodi ih na ples

Prostitutke prosječno posjećuje jednom tjedno, a ističe kako ne odlazi kod više njih, nego samo kod jedne s kojom mu je lijepo. 

"Važnija mi je kvaliteta tog odnosa i upoznavanje osobe nego kvantiteta. Kad nađem jednu s kojom uz seksu mogu ostvariti i druženje, dalje ne tražim. Evo, s jednom uličnom prostitukom znao sam otići na klopu, na ples, odnijeti joj čokoladu, znali smo provoditi vrijeme onda kada je to njoj bilo važno, naprimjer za Uskrs ili rođendan", kaže. 

Novinarka Lole pitala ga je zna li njegova supruga da redovito odlazi ženama i plaća za seks, a neimenovani muškarac iznenadio je odgovorom. Kaže da supruga zna za sve, te se nekad čak i sama ponudi da mu plati prostitutku kada je on gnjavi svojim seksualnim prohtjevima. 

Psihički zahtjevan posao

Iako se sterilizirao i neće imati djece, kaže da, da ima kćerku, ne bi imao problem s tim da se i ona bavi tim poslom. 

"Samo ako bi ona imala problem s tim, ako bih procijenio da je psihički slabija od zahtjeva tog posla. Jer, uvijek je lakše raditi posao koji je društveno priznat, nego neki kojeg društvo osuđuje", zaključio je muškarac. 

U nastavku priče za Lolu je otkrio kako od prostitutki obavezno traži oralni seks, no bitno mu je i da među njima ima priče i zezancije, jer ne želi, kako je rekao, odnos "stavi - vadi - plati". Kod takvih se ne vraća, a kada nađe onu koja mu odgovara, kod nje redovito dolazi. Zalaže se za dekriminalizaciju prostitucije, no ne želi da ona bude lagalizirana, jer bi na taj način "država ubirala porez na njihovom radu". 

100posto bizarno

prostitucija

prostitutke

Podijeli članak