SJEĆATE LI SE NAPALJENE LIJEČNICE BILJANE?

Suspendirana je na tri mjeseca: Pacijente je uvjeravala da imaju problem s genitalijama, a zatim bi ih pipala i nudila seks


100posto
12.01.2018.17:50
Suspendirana je na tri mjeseca: Pacijente je uvjeravala da imaju problem s genitalijama, a zatim bi ih pipala i nudila seks
Screenshot/YouTube

sažeto

Nakon tri mjeseca suspenzije ona će morati o vlastitom trošku pohađati tečaj o medicinskoj etici te steći praktično iskustvo kod profesionalnog mentora 


100posto
12.01.2018.17:50

Biljana Nikolova – Trask liječnica je iz Broken Hilla u Australiji, a postala je poznata još prije nekoliko godina kada je svojim pacijentima naprasno nudila seksualni odnos nakon pregleda genitalija.

Prema priznanju jedne "žrtve", muškarca koji je htio ostati anoniman, prvo ga je ispipala po međunožju, a zatim je počela skidati odjeću i pitala ga je li zainteresiran za seks. Pacijent je pristao, i prema njegovim riječima seksali su se na stolu u njezinom uredu.

Navodno je takav odnos s pacijentima imala godinama, a klupko se počelo razmotavati 2015. godine kada je supruga spomenutog muškarca posumnjala u prevaru i otkrila identitet liječnice.

Situacija je tada kulminirala u tamošnjim, ali i svjetskim medijima, a potom su se javno javili mnogi drugi muškarci koji su bili žrtve ove pohotne liječnice.

Inače, ona je liječnica opće prakse, a zbog svog neprofesionalnog ponašanja suspendirana je na tri mjeseca. Kako se navodi u medijima, ona je svojim ljubavnicima na Facebooku slala golišave fotografije, a za one sumnjičave čak i nalaze krvi kako bi dokazala da nema neku spolno prenosivu bolest..

Nakon tri mjeseca suspenzije ona će morati o vlastitom trošku pohađati tečaj o medicinskoj etici te steći praktično iskustvo kod profesionalnog mentora u trajanju od 18 mjeseci.

Samo da ne poželi pregledati i njegove genitalije...

seks

100posto bizarno

Australija

Biljana Nikolova Trask

napaljena liječnica

Broken Hill

newsletter

Prijavite se na Newsletter