Suze radosnice

Susret obitelj i posvojenog sina nakon dugo godina


Valerija Bebek
15.03.2017.09:35
Susret obitelj i posvojenog sina nakon dugo godina
Twitter

sažeto

Majka je Jibrila dala na posvajanje kada joj je bilo 17 godina, iako je htjela ostati u kontaktu to nije bilo moguće


Valerija Bebek
15.03.2017.09:35

Jazmin (24) živi s ocem i pomajkom. Prije 19 godina njezin otac i nova žena dobili su sinčića, kojeg su dali na posvajanje. Njezin mlađi Jibril (19) rođen je u Sjevernoj Karolini, a odrastao je u Texasu. 

Amanda Borland Jibrila je rodila kada joj je bilo 17 godina, osobno je predala sina usvojiteljskoj obitelji Geneu i Kerry Hardy. Takva praksa nije uobičajena u američkim agencijama za posvajanje djece, no mladoj mami to je bilo iznimno bitno.

Jibrilovi novi roditelji su pristali na otvoreno posvajanje. Svake godine je Amanda slala rođendanske čestitke svom sinu, a za uzvrati bi od njegovih posvojitelja dobila fotografije, piše Inside edition.

No prije nekoliko godina obitelji su izgubile kontakt, zbog selidbe, tako da Amanda niti je dobivala slike, niti je znala gdje joj se sin nalazi. Amanda traži svog sina otkako je navršio 18 godina. No svi pokušaji su joj propali jer je u tražilicu upisivala krivo ime. 

Kontaktirali ga preko Twittera

Početkom ožujka, dok je obitelj gledala košarkašku utakmicu na televiziji, Jazminina pomajka Amanda odlučila je ponovo potražiti Jibrila na Googleu. Ovog puta pokušala je s nekoliko verzija imena te je na kraju dodala i ime države Texas u tražilicu. Znala je da obitelj živi u Texasu. Začudo, na ekranu joj se pojavila sinova fotografija.

"Bila je u potpunom šoku. Nakon kratkog vremena počela je nekontrolirano plakati i rekla mojoj sestri Taianni da ga je našla. Tada je i sestra počela plakati“, ispričala je Jazmin za BuzzFeed News.

Taianna je vidjela kako Jibril ima Twitter i poslala mu je poruku. "Bok Jibril, ja sam Taianna, živim u Sjevernoj Karolini i mislim da si ti moj stariji brat. Nadam se da bi htio razgovarati sa mnom“, napisla mu je. Dečko joj je odgovorio i pitao ju za imena njenih roditelja.

Jibril je od usvojitelja saznao samo prva imena svojih bioloških roditelja. Bio je u zgranut kada mu je Taianna rekla imena roditelja i ona su se podudarala s njegovim podacima.

Prvi sastanak s obitelji

"Poslala mi je sliku sebe i mog malog brata Keyshawna, bio sam u šoku. Nakon toga sam joj dao svoj broj da se čujemo“, rekao je Jibril. Kada je svojim udomiteljima rekao da je pronašao obitelj u drugoj državi, bili su jako sretni zbog njega.

"Za svoju biološku obitelj sam saznao kada mi je bilo 17 godina. Od onda si govorim kako bi ih htio upoznati jednog dana. Znao sam da ću biti jako sretan kada dođe taj dan“, kazao je Jibril.

Mladić kaže da je to bio trenutak koji mu je promijenio život. "Moji udomitelji su bili jako sretni zbog mene, nisu mogli prestati plakati, jer su znali koliko mi je to važno“, rekao je.

Jibril je otputovao u Sjevernu Karolinu kako bi iznenadio svog mlađeg brata Keyshawna. Jazmin najavljuje kako će cijela obitelj otići ubrzo u Texas kako bi posjetili svog pronađenog brata i sina. U međuvremenu su u stalnoj vezi i nadoknađuju izgubljeno vrijeme.

obitelj

posvojenje

izgubljeni brat

Podijeli članak