Pa kako to izvedu?

Svaki četvrti muškarac ponekad odglumi orgazam, a razlog je najčešće prilično plemenit


100posto
11.08.2018.20:55
Svaki četvrti muškarac ponekad odglumi orgazam, a razlog je najčešće prilično plemenit
iStock

sažeto

Muškarci priznaju da su ponekad odglumili buran svršetak glasnim stenjanjem, ubrzanim disanjem te napinjanjem tijela


100posto
11.08.2018.20:55

Gotovo jedna četvrtina muškaraca priznali su da su najmanje jednom za vrijeme seksa s partnericom odglumili orgazam, kaže istraživanje Sveučilišta Quebec à Montreal. Znanstvenici su ispitali 280 muškaraca u dobi između 18 i 29 godina.

Razlozi za fejkanje su različiti: seks traje predugo pa više ne može zadržati uzbuđenje, izgubio je volju ili se umorio, a ponekad uzbuđenje splasne partnerica jednostavno nije dovoljno seksualno privlačna. 

U većini slučajeva, muškarci priznaju, odglumili su buran svršetak glasnim stenjanjem, ubrzanim disanjem te napinjanjem tijela.

via GIPHY

Prevara je još jednostavnija ako su se seksali s prezervativom jer žene ne provjeravaju ima li sjemena u njemu, a oni ih na brzinu skinu i bace. Kod seksa bez kondoma muškarci odglume da brišu penis toaletnim papirom ili ručnikom.

Jedan od istraživača koji se najviše bavio pitanjem glume li muškarci orgazam je Abraham Morgentaler. Istraživanje je trajalo 25 godina, a zaključak je bio da oni to rade kako bi poštedili partnericu nelagodnog osjećaja i da ju ne povrijede.

Dr. Wendy Walsh tvrdi kako mnogi muškarci glume orgazam jer nisu spremni izraziti svoju emocionalnu intimnost. Seks nakon bolnog prekida najčešće im je bilo nelagodno i teško iskustvo.

seks

veza

orgazam

newsletter

Prijavite se na Newsletter