'Njezine strije na kukovima su prekrasne!'

Svatko bi trebao pročitati ovo pismo supruga njegovoj 'bucmastoj' ženi


Vid Barić
04.08.2017.15:25
Svatko bi trebao pročitati ovo pismo supruga njegovoj 'bucmastoj' ženi
Instagram

sažeto

U nedjelju navečer Robi je podijelio sa svojim pratiteljima fotografiju njega i njegove supruge na plaži. Uz fotografiju je priložio i pismo ženi


Vid Barić
04.08.2017.15:25

Robbie Tripp je trenutno najveći car na Instagramu zbog predivnog pisma kojeg je napisao svojoj "bucmastoj" supruzi.

U nedjelju navečer Robi je podijelio sa svojim pratiteljima fotografiju njega i njegove supruge na plaži. Fotografija koju je postavio na Instagram nije služila samo lajkovima, kroz nju je progurao i jedan statement, zapravo pismo svojoj ženi, kroz koji se osvrće na površne standarde kad su u pitanju ljepota i izgled žena.

Njegove riječi prenosimo u cijelosti.

"Volim ovu ženu i njezine obline. Često su me prijatelji zafrkavali kada sam bio tinejdžer jer su me oduvijek privlačile krupnije djevojke, koje su oni nazivali 'bucmastim' ili 'debelim'. Što sam postajao stariji sve sam više bio zainteresiran za feminizam i kako mediji marginaliziraju žene jer ih stalno predstavljaju na određeni način - mršave i visoke. Shvatio sam koliko je muškaraca opčinjeno ovom laži. Za mene ne postoji ništa više seksi nego žena koja je pored mene - krupnije butine, velika guza, trbuh itd. Njezino tijelo nikada neće biti na naslovnici 'Cosmopolitana' ali će uvijek biti u mom životu i srcu. Ne postoji ništa više seksi od žena koje imaju obline i samopouzdanje. Dečki, razmislite opet o onome što vam je društvo reklo da je vaša želja. Prava žena nije porno-zvijezda, filmska zvijezda ili manekenka. Ona je stvarna. Ima predivne strije na kukovima i udubljenja na stražnjici. Djevojke, nema potrebe da se zavaravate i da govorite sebi da morate izgledati drugačije da biste bile voljene. Ima muškaraca koji će biti sretni što su s vama, netko tko će vas voljeti baš kao što ja volim moju Saru."

Na ovu temu nemamo više ništa za dodati, osim – svaka čast Robi i svaka ti je na mjestu.

 

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on Jul 30, 2017 at 6:10pm PDT

ljepota

Instagram

žena

pismo

Robbie Tripp

Podijeli članak