Najgore priče iz spavaće sobe

To je bio najljepši tip s kojim sam bila, ali seks je bio tako bijedan da to niti ne mogu opisati. Zaspao je usred akcije. Strašno!


Robin Mikulić
06.02.2019.19:00
To je bio najljepši tip s kojim sam bila, ali seks je bio tako bijedan da to niti ne mogu opisati. Zaspao je usred akcije. Strašno!
Profimedia

sažeto

Svi mi imamo one manje slavne trenutke i antilovačke priče, a ovo je samo mali uvid u tuđe. Jer, svi se nekad moramo osjećati bolje radujući se tuđoj nesreći


Robin Mikulić
06.02.2019.19:00

Imate li određeni broj godina, zdrav seksualni život i ne vodite se za principima predbračne čistoće, velike su šanse da ste na svom iskustvenom računu skupili nekoliko ako već ne neugodnih, onda barem smiješnih priča iz spavaće sobe.

Svi smo čuli za one urbane mitove i lovačke priče u kojima se dečki hvale da su se 'kresali' u autu dok im na vjetrobransko staklo nije pokucala policija ili one u kojima cure sramežljivo svojim frendicama prepričavaju da je pimpek čovjeka s kojim se trenutačno premali da bi ga čak i osjetile.

Što ako to nisu samo urbani mitovi? Iskopali smo par priča ljudi i dobro se nasmijali njihovim nedaćama u spavaćoj sobi. Jer, dobro je dok se ne dogodi nama, je l' da?

Marica

Odlučila sam prevariti dečka. Kao, mora se i to jednom, a već nam je i postalo monotono. Nađem lika, super izgleda, priča bezveze, ali koga briga, nije mi za to ni trebao.

Prazan stan, živi sam. I odemo mi u dva ujutro do njega. Malo se diramo, ovo-ono. Kaže mi da mu smeta što pušim jer ne voli u ustima osjetiti miris cigarete. Ja se naljutim, okrenem na drugu stranu i zaspim.

Nedugo nakon toga se budim. On pored mene spava kao top. Krenem ga ja maziti i on se počne buditi. Dođe trenutak penetracije. Radi on svoje, a ja u međuvremenu palim TV. On i dalje u meni. Ništa nisam osjetila, a on kao neki igrač. I vidim mu taj blaženi osmijeh na licu i popi*dim zbog vlastitog nezadovoljstva. 

Profimedia

Užas, nije svatko za te stvari. Odem kući bijesna na samu sebe što mi je takva glupost i pala na pamet. Od tada mog dragog ne puštam da diše. Majstor čovjek, zna posao. Je*i ga, volim ga. 

Lakše je to raditi kad ima ljubavi nego bez emocija. Moje mišljenje. 

Dotični nesposobnjaković se javio još par puta i ja smislim priču kako se selim i ne vraćam se. Molio me da se vidimo još jednom kao da se rastanemo, ma kakav rastanak, nikad više.

Ne ponovilo se.

Kaja

Meni je lik jednom zaspao usred orala. 

Bio mrtav pijan, ja osjetila da mu nešto ne ide pa rekoh da pripomognem, kad ono... Mislim, strašno... A, pritom, to je bio najljepši tip s kojim sam bila, ali seks, prije spavanja, je bio tako bijedan da to niti ne mogu opisati.

Imam neopisivu potrebu da mu vratim za to, samo ga čekam... Žao mi je jedino što ga nisam probudila i bacila stvari ispred vrata zajedno s njim.

Ana

Nikad mi nije bilo gore nego kad mi je moj tadašnji partner izazivao bol tijekom seksa.

On je valjda mislio da treba biti grub i svom snagom ga gurati. Što je još gore, ja bol nisam mogla trpjeti, a niti prikriti niti sam to željela pa kada sam skoro vrištala.

On je mislio da sve dobro radi i da ja u stvari uživam.

Marko

Uh... godinu dana sam se ja natezao s jednom djevojkom pazeći da joj ne povrijedim osjećaje.

Svaki put kad smo imali odnose, ja ne gurnem ni tri puta, ona je već gotova. Ne može više, umorna je, kaže da sam pretjerao, odnosno da je doživjela orgazam nekoliko puta.

Sva je nekako bila mrtva, nepokretna, nemaštovita, a ja sam sve mislio ajde, polako, da se opusti, da se malo navikne. Bit će bolje. 

I nakon godinu dana, shvatih da tu nema pomoći. Tako da svima preporučujem da u takvom slučaju bolje iskreno kažu, makar i povrijedili tu neku osobu...

Toni

Nakon pola sata mi je samo rekla – Skini mi hulahopke, molim te.

Tad sam umro od srama, ali danas se tome volim nasmijati.

Ivana

Bilo je to davno.

Imala sam pojačano bijelo pranje pa sam koristila vaginalete.

Doktor mi je rekao da se klonim seksa dok ih ne potrošim sve, ali dobila sam ludu želju i odlučila da se moram poseksati baš taj trenutak, na zadnjem sjedištu auta.

iStock

Kao, neće biti ništa. Ionako mi je zadnja tableta.

Obavimo mi što treba, pali svjetla da se obučemo kad ono šok!

Sjedišta sva bijela, sve neke fleke kao da sam mazala kreč. Htjela sam u zemlju propasti.

Pita me on od čega je to, jesam li se mazala pastom za zube! Ja sam od srama samo šutjela.

Kad me doveza kući skočila sam u stan po četku čisto da malo oribam auto.

Marina

Bila sam na nekoj žurci. Ja napaljena, on krkan na kvadrat, ali mi je baš došlo da isprobam jesu li stvarno bolji.

Dakle, zavučemo se u krevet, on me odmah baci na leđa. Popne se na mene, skoro mi je za vrat sjeo, i tutne mi lizalicu u usta.

Naprijed ne mogu, iza je zid, nemoćna sam. Što ću, bacim se na posao. U jednom me trenutku zaboli vrat, a on, dobra duša, kad je vidio da se mučim, gura mi jastuk pod glavu.

„Eto tako, da ti namjestim uvjete za rad!“

Profimedia

Počela sam se smijati kao luda, što ću. A njemu lizalica počinje padati.

Krešo

Dovedem ja pred jedno godinu dana curu u stan. Ona hoće, ja napaljen.

Skinem je, navučem kondom. Nije bilo mnogo predigre, to je trebao biti najobičniji seks.

Pogledam dole, a ono, prašuma. Kažem, ajde, nema veze, možda ona to tako voli.

Neću ulaziti u detalje, ali nakon par ulazaka kao da sam otvorio Pandorinu kutiju. Nedokučivi smrad. Došla mi je muka i zasuzile su mi oči iako sam dosta visok i sigurno od njene vagine udaljen barem metar.

Odglumim da sam prerano svršio, otrčim u kupaonu, navučem kirurške rukavice i brzo skidam kondom pa penis operem u jodu sa sapunom. 

Profimedia

Požuravam je da ode, kao negdje mi se žuri. Čim je otišla otvorio sam prozor i sve dezinficirao.

seks

loš seks

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter