Možete li vi pogoditi?

Totalno ludo, probajte otkriti tko je na fotografiji majka, a tko su kćeri


Valerija Bebek
15.09.2017.08:30
Totalno ludo, probajte otkriti tko je na fotografiji majka, a tko su kćeri
Instagram

sažeto

Natalie je majka i ima 45 godina, kćeri su u dobi od 21, 19 i 17 godina


Valerija Bebek
15.09.2017.08:30

Da jabuka ne pada daleko od stabla dokazuje Natalie Wardell iz Australije koja ima tri odrasle kćeri. Žena se obožava fotografirati sa svojim podmlatkom i zatim to objavljivati na društvenim mrežama. Ono što buni mnoge koji gledaju njezine fotografije jest koja od njih je majka, a koje su kćeri. Sve četiri su vitke, plavokose i moderno obučene i vrlo je teško, gotovo nemoguće, razaznati koja je od njih 45-godišnja Natalie.

"Ponosna sam na mnogo stvari koje sam postigla u životu, ali niti na jednu više od toga da sam majka triju kćeri. Imam osjećaj da sam imala mnogo sreće, očito sam napravila nešto jako dobro u prošlom životu. Kao mala uvijek sam htjela kćeri, jer sam uvijek željela sestru s kojom ću dijeliti tajne, dobre i loše stvari. Ne mogu izraziti svoju sreću zbog činjenice da mi je Bog dao ne jednu, nego tri moje cure. Sretna sam svakoga dana što imam tri najbolje prijateljice", napisala je Natalie uz sliku koju je objavila na Majčin dan. A majka i kćeri osim što se ponašaju kao prijateljice, tako i izgledaju.

Na zajedničkim fotografijama nemoguće je otkriti koja od njih je majka (45), a koje su kćeri u dobi od 21, 19 i 17 godina. No pregledavanjem njezinog Instagram profila zaključili smo da je majka prva dama s lijeve strane slike.

 

The best relationship you can ever have with someone is when they are not only your lover but your best friend!

A post shared by Natalie Wardell (@natwardz_miss5l) on Jan 16, 2017 at 1:14pm PST

Instagram

100posto bizarno

majka

majčinstvo

Podijeli članak