Nije se uplašila

Trogodišnja seka pomogla pri porodu malenog brata, od tada su nerazdvojni


Valerija Bebek
10.01.2018.13:25
Trogodišnja seka pomogla pri porodu malenog brata, od tada su nerazdvojni
Instagram

sažeto

Majka se pobrinula da Hunter bude spremna za porođaj, s njom je raspravljala o svemu što može vidjeti, gledale su videa poroda i učile termine iz anatomije


Valerija Bebek
10.01.2018.13:25

Trogodišnja djevojčica doživjela je nesvakidašnje iskustvo kada su joj roditelji dopustili i da pomogne pri porodu svog brata.

Rebecca Joseloff, majka je dvoje djece iz Patchogue, New York, i otkako je zatrudnjela drugi put znala je da želi svoju kćerku Hunter (3) prisutnu na porodu.

Rodila je kod kuće i kada je taj dan konačno došao malena Hunter nije samo gledala cijeli proces, nego je aktivno sudjelovala. Cijeli porod zabilježila je majčina prijateljica i fotografkinja poroda Nicole Lahey.

U mjesecima iščekivanja majka se pobrinula da Hunter bude spremna za prisustvovanje pri rođenju brata. S njom je raspravljala o svemu smo može vidjeti ili čuti. Gledale su video snimke drugih poroda, djevojčica je naučila pravilne termine anatomije, poput riječi - posteljica.

"Djeca doživljavaju stvari prema onome kako odrasli na njih reagiraju. Ako se od poroda ne radi nešto strašno, niti trauma, niti djeca to neće tako vidjeti", kazala je majka, piše The Independent.

Kada je došlo vrijeme da Rebecca mora tiskati, Hunter je postala njezina najveća navijačica, gladila joj je kosu i nije se nimalo uplašila.

"Nije ju bilo strah kada je majka doslovno istisnula njezinog brata van, nije bila nervozna, niti zabrinuta", kazala je prijateljica. Kasnije ga je malena sestrica i zagrlila.

"Bila je presretna, nije ga htjela vratiti mami".

djeca

obitelj

majka

porod

kćer

Podijeli članak