Smrt na pruzi

Trudna manekenka poginula dok je snimala fotografije


Valerija Bebek
17.03.2017.12:40
Trudna manekenka poginula dok je snimala fotografije
Facebook

sažeto

19-godišnjakinja je pokušavala izbjeći vlak koji je dolazio iz jednog smjera, no nije primijetila kako dolazi drugi iz suprotnog


Valerija Bebek
17.03.2017.12:40

Mlada manekenka Fredzania Thompson (19) poginula je snimajući profesionalne fotografije za svoj book. Pozirala je fotografu na željezničkoj pruzi gdje ju je usmrtio vlak. Frediziana je studirala na Blinn Collegeu u Teksasu, a njezina majka Hakamie Stevenson rekla je kako je njezina kćerka odlučila pauzirati školovanje da bi poradila na karijeri modela.

Nesreća se dogodila oko 13 sati, a svjedoci tvrde kako je djevojka stajala između dva kolosijeka. Vidjela je jedan vlak i da ga izbjegne pomjerala se na drugi kolosijek, no nije primijetila da i tamo dolazi vlak iz drugog smjera, piše Daily Mail.

Djevojka je preminula na putu do bolnice, a da situacija bude tragičnija djevojka je bila trudna. Njezin zaručnik Darnell Chatman (25) rekao je kako su tek nedavno saznali da je Fredzania u četvrtom mjesecu trudnoće.

Tragedija se dogodila u mjestu Navasota u Teksasu. Glasnogovornik Union Pacifica, tvrtke čiji vlak je sudjelovao u nesreći rekao je kako je strojovođa primijetio djevojku, uključio je sirenu i počeo kočiti, no bilo je već prekasno.

trudnoća

smrt

100posto bizarno

manekenka

željeznica

Fredzania Thompson

Podijeli članak