Proglašena za učiteljicu godine

Učenik prijavio profesoricu zbog neprimjerenog odnosa u učionici, njezina poruka nakon svega izgleda tragikomično


100posto
29.11.2019.18:00
Učenik prijavio profesoricu zbog neprimjerenog odnosa u učionici, njezina poruka nakon svega izgleda tragikomično
Jure Miskovic / Cropix

sažeto

Maloljetni učenik prijavio je svoju srednjoškolsku učiteljicu da ga je oralno zadovoljila, dvaput


100posto
29.11.2019.18:00

Prošle godine dobila je nagradu 'Učiteljica godine', a ovog je semestra optužena da je imala nekoliko seksualnih susreta s učenikom i to u učionici.

Randi Chaverria (36) predaje u srednjoj školi Round Rock High School u Teksasu, uhićena je ovog tjedna nakon što je učenik rekao policiji da mu je pružila oralni seks, dvaput, ovog listopada.

Poruke koje su razmjenjivali učenik i njegova profesorica navodno potvrđuju tinejdžerove optužbe, kazali su istražitelji. Učiteljica je dala ostavku ranije u studenom nakon što su učenikovi roditelji obaviješteni o njihovom odnosu.

"Odmah je prijavljena uredu za ljudske resurse kao i predstavnicima zakona. Sigurnost nam je glavni prioritet. Osigurati sigurnu sredinu za učenje zahtjeva partnerstvo između učenika, roditelja, kampusa i osoblja kao i predstavnika zakona", kazao je ravnatelj škole Matt Groff.

Legendarna poruka

Ravnatelj je dodao kako je Chaverria prošla državnu provjeru prije nego je zaposlena u školi, kao i provjere zaposlenja. Predaje posljednjih šest godina i proglašena je Srednjoškolskom učiteljicom godine, na razini školskih okruga.

"Najvažnije uloga učitelja je pomoći oblikovati buduće generacije kako bi postali uspješni članovi naše zajednice", kazala je Chaverria kada je primala nagradu. "Više od bilo kojeg nastavnog plana, svoje učenike učim, i nadam se da će takvi otići iz moje učionice, da razmišljaju o načinima na koje mogu napraviti razliku u svojoj zajednici i utjecati na živote drugih na bolje", kazala je tada.

Učiteljica je puštena uz jamčevinu, nakon što se sama predala vlastima zbog optužbi za neprimjerenu vezu između predavača i učenika.

seks

škola

učiteljica

newsletter

Prijavite se na Newsletter