VIDEO: LJUBAV NE PITA

Usred policijskog uhićenja se raznježio i odlučio zaprositi djevojku, ona razdragana pristala


Vid Barić
12.07.2017.10:00
Usred policijskog uhićenja se raznježio i odlučio zaprositi djevojku, ona razdragana pristala
Screenshot / FB

sažeto

Na policijskoj kameri koja je snimala akciju uhićenja može se čuti Thompsona kako svojoj djevojci, Leandrii Keith, govori: 'Volim te. Hoćeš li biti moja žena, molim te?'


Vid Barić
12.07.2017.10:00

Kada su policajci u Muskogeeju, Oklahomi, uhitili 35-godišnjeg muškarca kojega su tražili dulje vrijeme zbog raznih krivičnih djela, nisu očekivali da će ih ovaj zatražiti najneobičniju stvar koju su dosad iskusili u svojim karijerama, piše Huffington Post.

"Upitao sam policajca ako mogu zaprositi svoju dragu," rekao je Thompson za CNN.

"Policajac mi je odgovorio, 'Stvarno želiš to sad učiniti?' na što sam mu ponovio, 'Da, želim je zaprositi.'“

Policajci koji su Thompsonu upravo stavili lisičine smilovali su mu se i dopustili da učini što je naumio. Na policijskoj kameri koja je snimala akciju uhićenja može se čuti Thompsona kako svojoj djevojci, Leandrii Keith, govori: "Volim te. Hoćeš li biti moja žena, molim te?"

Razdragana Keith pristaje, a na snimci se vide policajci koji tada prebacuju Thompsonove ruke u lisicama s leđa naprijed, kako bi mogao staviti prsten na ruku svoje odabranice. Policija je podijelila neobičan video na svojoj Facebook stranici, a do sada je pogledan preko 12.000 puta. Policajac koji je izvršio uhićenje izjavio je kako se nada da će Thompson uspjeti preokrenuti svoj život.

"Nadam se da će mu ovo pomoći da radi bolje odabire i brine se o svojoj budućoj ženi i djeci," rekao je za CNN.

"Ako smo mi tome pridonijeli puštajući ga da odradi ono što nas je zamolio prije nego li ga odvedemo u zatvor, tada smo obavili svoj posao i ja sam zadovoljan."

ljubav

policija

uhićenje

prosidba

Podijeli članak