VIDEO: Ljubav koja je dirnula internet

Ustao je iz kolica kako bi dobio poljubac od žene


Valerija Bebek
06.09.2017.09:20
Ustao je iz kolica kako bi dobio poljubac od žene
Instagram

sažeto

Zbog ozljede glave u prometnoj nesreći marinac Jonathan završio je u komi, sad već mjesecima prolazi mukotrpan oporavak


Valerija Bebek
06.09.2017.09:20

Nakon što se dva puta vratio živ i zdrav iz Iraka, američki marinac Jonathan Grant (32) doživio je tešku prometnu nesreću nadomak doma u Sjevernoj Karolini. Na proljeće ove godine zbog teške povrede glave pao je u dugotrajnu komu, u kojoj je bio 61 dan. Njegova supruga Laura (32) cijelo je vrijeme bdjela uz njega noću i danju. Nakon što se probudio Jonathan je morao učiti sve ispočetka, i hodanje i stajanje i govor, ali i ljubljenje.

Uz pomoć fizijatra, trenera i bolničkog osoblja, malo po malo savladava sve te radnje. Lauren je uz njega u bolnici 10 sati dnevno i dodatno ga motivira za oporavak. Svojim prisustvom pomaže trenerima, bolničkom osoblju i sestrama. Svog mladog muža dodatno motivira da se ustane iz kolica, osloni na ruke i da joj poljubac.

 

Such a blessing to see Jon smiling & laughing ❤️??❤️ #staystrongjonnygrant

A post shared by Laura Browning Grant (@laurabpilates) on Sep 2, 2017 at 6:22am PDT

U braku su od 2012. godine, a nesreća se dogodila manje od mjesec dana nakon njihove pete obljetnice braka.

Laura je instruktorica pilatesa, zbog suprugovog oporavka morala je pauzirati svoj posao u privatnom studiju. Svako Jonathanov pomak i napredak marljivo bilježi na svom Instagram profilu. Snimka njihova poljupca postala je viralna, a mladi par oduševljava internet svojom ljubavi i predanošću.

brak

oporavak

koma

marinac

Podijeli članak