Nova mrlja na Meghaninoj prošlosti

Vojvotkinja se prije svadbe hvalila da ima spremljene paketiće marihuane za goste, u njima su bili i filteri i papirići


100posto
28.12.2018.11:50
Vojvotkinja se prije svadbe hvalila da ima spremljene paketiće marihuane za goste, u njima su bili i filteri i papirići
Reuters

sažeto

Princ Harry je i javno priznao da ponekad puši travu, no navodno se odrekao svih poroka nakon zaruka s Amerikankom


100posto
28.12.2018.11:50

Meghan Markle (37) hvalila se prijateljima kako će na svojem vjenčanju dijeliti marihuanu, piše tabloid Sun. Novinari imaju mailove u kojima otkriva kako se 'dobro' pripremila za svadbenu zabavu. 

Naime, vojvotkinja od Sussexa prvi put se udala 2011. godine na Jamajci za Trevora Engelsona, a rastali su se dvije godine kasnije.

Prijatelji su joj u mailovima savjetovali da kupi i posebne vrećice za travu, a ona im je rekla da je spremna. U svakoj elegentnoj vrećici od muslina stavili su i papiriće i filtere.

Već sam ih naručila. Sitne su za travu i na njima piše ‘ššš’.

Izvori tvrde da je Meghan iskusna u motanju jointa. Glumica i njezin tadašnji muž marihuanu su navodno kupili od zaposlenika hotela u kojem su odsjeli.

Profimedia

I njezin otac Thomas Markle je potvrdio tu priču.

"Ilegalno je, ali to nije ništa strašno na Jamajci. Gotovo da je to tamošnji običaj. Ja ne pušim travu i, koliko znam, ni Meghan to ne radi. Ne znam što sam učinio sa svojim paketićem. Mislim da sam ga nekome dao", izjavio je Thomas.

Harryja je otac slao u rehabilitacijski centar

Sve to baca mrlju na njezin ugled, iako se još od zaruka za Harrjya trudi javno predstaviti kao osoba bez poroka, koja je čak i nestašnog Harryja 'dovela u red'.

Njezin suprug Harry nikad nije pretjerano skrivao svoja iskustva s marihuanom, a čak mu je i baka kraljica oprostila izjavu da ju nekad konzumira.

Damjan Tadić / arhiva/CROPIX

Tabloid News of the World otkrio je 2002. da se tada tinejdžer danima opijao i pušio travu pa ga je otac, princ Charles, odveo u 'Featherstone Lodge', rehabilitacijski centar u londonskoj četvrti Peckham.

"Mladi je princ razgovarao s nekoliko ovisnika o heroinu i kokainu. Koliko smo shvatili, Charles je doveo sina kako bi mu pokazao koje su posljedice uzimanja droge", rekao je tada Bill Puddicombe, direktor organizacije koja vodi kliniku za odvikavanje.

Meghan Markle

princ Harry

Marihuana

newsletter

Prijavite se na Newsletter