Udala se za brata

'Zaljubili smo se na prvi pogled. Znam da dijelimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno. Luda sam za njim i nije me briga što je to ilegalno...'


100posto
07.06.2019.11:50
'Zaljubili smo se na prvi pogled. Znam da dijelimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno. Luda sam za njim i nije me briga što je to ilegalno...'
Instagram

sažeto

Premda imaju istog oca, nisu se poznavali do 2003. godine. Kad su se susreli ona je imala 35, a on 23 godine


100posto
07.06.2019.11:50

Amerikanka Debby (51) udala se za polubrata Joea (38). Prije toga su bili u vezi 15 godina, a to su tajili od obitelji, piše The Sun. 

Nakon što su se oženili, priznali su obitelji da su zaljubljeni. Neki članovi obitelji su to prihvatili, ali bilo je i onih koji su se zgražali. 

"Od*ebite svi. Prestanite odraslim ljudima naređivati što da rade. Ako vam se ne sviđa, ne morate to raditi. Otkad ste vi svi suci? Idite u crkve, pustite nas na miru", poručila im je Debby na društvenim mrežama.

Podijelila je i članak u kojem piše kako incest nije toliko loš te kako i incestuozni parovi mogu imati djecu.

Premda imaju istog oca, nisu se poznavali do 2003. godine. Kad su se upoznali ona je imala 35, a on 23 godine.

"Ja sam posvojena kad sam imala tri godine. Oduvijek sam imala osjećaj da mi nešto nedostaje. Platila sam privatnog detektiva koji je našao moje biološke roditelje i upoznala sam ih. Tad mi je otac rekao da imam i polubrata", priča Debby.

Dodaje da su se zaljubili na prvi pogled.

Facebook

"Postali smo intimni već na drugom spoju, a počeli smo živjeti zajedno nakon samo par tjedana. Znali smo odmah da je to - to."

Na vjenčanju su sakrili krvno srodstvo, a matičar nije primijetio ništa čudno jer imaju različita prezimena. Incestuozni brak je zakonom zabranjem u Americi, prijeti im zatvorska kazna do 15 godina zatvora i 24 tisuće dolara kazne.

Njihov otac preminuo je prije tri godine i nije znao za njihovu incestuoznu vezu.

"Znam da dijelimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno tako da je to skroz drugačije. Znam da je ilegalno, ali nije me briga jer sam luda za njim", kaže Debby. 

100posto bizarno

ljubavna veza

incest

brat i sestra u vezi

newsletter

Prijavite se na Newsletter