One vole dominantne tipove

'Zašto volim da me vežu, tuku i grubo govore za vrijeme seksa'


Valerija Bebek
16.06.2017.21:35
'Zašto volim da me vežu, tuku i grubo govore za vrijeme seksa'
Profimedia

sažeto

'To je poput vožnje rollercoasterom, ako sam zadužena za upravljanje vlakom smrti, ne bih uživala u vožnji kao putnici', opisala je jedna od sugovornica


Valerija Bebek
16.06.2017.21:35

Sado mazo igrice u krevetu dugi niz godina fasciniraju kako umjetnike tako i široku javnost. Sadizam i mazohizam dobili su imena po dvojici pisaca, Francuzu Marquisu de Sadu i Austrijancu Leopoldu von Sacheru-Masochu. Najnoviji književni hit koji je uzburkao maštu milijuna domaćica širom svijeta '50 nijansi sive' samo je dokaz kako igrice dominacije i submisije iz spavaće sobe nisu odbojne mnogim ljudima.

Zašto neke žene uživaju u tome da partner dominira nad njima, otkrile su Metro.co.uk portalu. "To je poput vožnje Rollercoasterom, ako sam zadužena za upravljanje vlakom smrti, ne bih uživala u vožnji kao putnici", opisala je jedna od sugovornica.

IMDb

'Želim se prepustiti i raditi ono što mi kažu'

"Čula sam svaki jadan komentar o tome, uključujući i onaj da je ženska submisivnost pokazatelj lijenosti u spavaćoj sobi. Seks je jedina situacija u kojoj sam pretjerano uslužna", započinje svoju priču Abbi.

Za sebe kaže da radi posao koji je dosta izložen javnosti s ogromnim pritiskom i mnogo autonomije. "Želim o sebi misliti da sam draga, ali  izgleda da sam zastrašujuća. Život je stresan, a ja sam solo cura - plaćam svoje račune i nitko se ne brine za mene, niti u kojem pogledu. U krevetu želim da paze na mene", objašnjava Abbi.

To za nju znači da ne želi donositi odluke, ni preuzimati odgovornost. "Umorna sam od toga da se moram brinuti se o svima (dolazim iz velike obitelji). U krevetu se želim prepustiti. Želim znati da ako ću postupati onako kako mi kažu, dobit ću ono što želim", opisala je.

Treba joj partner koji joj može dokazati svoju dominaciju i koji je vrijedan njezine submisije. Kaže kako je klaustrofobična i zato je se ne može vezati. Sva dominacija nad njom je više implicitna, nego doslovna. "Trebam nekoga tko će biti u stanju obuzdati me samo čvrstom riječju ili pogledom", pojasnila je.

Profimedia

U djetinjstvu joj se zgadio naziv 'dobre djevojke', čak i kada je bila dijete činila joj se patronizirajućom. "Bio mi je veliki šok kada sam shvatila da se uzbudim kada mi to netko kaže tijekom seksa", kazala je.

Za nju je submisivnost isto što i briga. "Ne bih bila zadovoljna ako netko dominira, govori mi što da radim, a na kraju me dovede do vrhunca. To nije jednostran odnos", zaključila je Abbi.

'Uživam u tim igricama zajedno s mužem'

Druga sugovornica Lucy je u sretnoj vezi, ona i njezin suprug Matt zajedno uživaju u seksualnim igricama u svojoj spavaćoj sobi.

"Ja sam submisivna u krevetu, ali nema nikakve šanse da patim od manjka samopouzdanja u svakodnevnom životu", započinje svoju priču Lucy. Objašnjava kako suprug i ona ne organiziraju takve seanse pri svakom seksu. Organiziraju si posebne spojeve, kao što drugi parovi idu na večere.

"To može biti opuštanje od svakodnevnog stresa, ali mislim da ide mnogo dublje od toga. Odgajali su me da samo drolje uživaju u seksu. Mislim da uživam u vezanju jer je to način da izbjegnem osjećaj krivnje koji je integriran u mene od malih nogu", objašnjava Lucy.

Kaže da je potrebna snaga i veliko povjerenje kako bi netko bio sub (submisivan). Otkrili su da to pojačava njihovu povezanost, dijele fetiš u kojem oboje nevjerojatno uživaju.

Profimedia

"Moje tijelo uvijek odaje uživam li u nekom iskustvu, a moj suprug Matt bi istog trena prekinuo ako bi shvatio da u nečem pretjeruje. Mnogo komuniciramo tijekom seansi, a to poboljšava našu vezu i naš seksualan život", rekla je Lucy.

Za sebe kaže da uživa u određenoj količini boli, a Matt stalno provjerava je li bio pregrub, kaže da je on oprezniji od nje.

"Ne osjećam da sam manje vrijednosti jer sam sub, zapravo to jako osnažuje - osjećam se vrlo seksi i uzbuđeno", kazala je. Njihove seksualne igrice su tajna za njihovu okolinu, što im daje dodatan žar u odnosu.

"Ne osjećam se niti malo inferiornije, ono što radimo u spavaćoj sobi ne odražava se na ono što smo u svakodnevnom životu. Ja sam feministkinja, a ova naša igri submisije i dominacije niti malo ne utječe na to", zaključila je Lucy.

seks

100posto bizarno

mazohizam

seksualne igrice

sadizam

Podijeli članak