Jenna ima velike grudi, ali nije sretna

'Želim jedan dan osjetiti kako je to kada te ne bole leđa, a i dosta mi je neslanih šala muškaraca na moj račun'


100posto
13.06.2018.10:30
'Želim jedan dan osjetiti kako je to kada te ne bole leđa, a i dosta mi je neslanih šala muškaraca na moj račun'
Facebook

sažeto

Bori se za svoje pravo da besplatno smanji grudi veličine 70GG


100posto
13.06.2018.10:30

Medicinska sestra želi da joj smanje grudi na trošak zdravstvenog osiguranja, ali oni to odbijaju. Jenna Todd (27) iz Škotske bori se za svoje pravo da besplatno smanji grudi veličine 70GG, iako nosi konfekcijski broj 38. Kako tvrdi mlada žena, posljednjih deset godina liječnici je kljukaju tabletama protiv bolova i govore joj da smršavi.

Čak je i razvila bulimiju, kako bi izgubila na težini i smanjila poprsje. Todd tvrdi da je išla na više od 100 pregleda kod različitih liječnika, ali svaki put bi je odbili. Jenna živi u Glasgowu s dečkom Jamesom Harveyem (27). Iako je svjesna da mnoge djevojke žele prirodno velike grudi, to nije isto kao kad ih imaš.

"Bol u leđima koju svaki dan osjećam je nepodnošljiva. Bila sam meta neslanih šala svakog muškarca od svoje 13. godine, zbog čega osjećam samo strah i nesigurnost", kazala je Jenna piše Daily Mail. Želi samo jedan dan osjetiti kako je to kada te ne bole leđa.

Facebook

"I da ne moram iznova mijenjati svoju odjeću jer ne mogu sakriti svoje poprsje bez da izgledam veće i osjećam se gore. Iscrpljena sam zbog svega što sam isprobala, od vježbanja, fizioterapije, dijeta. I dalje me boli", kazala je.

Smršavila je čak 12 kilograma, a veličina košarice ostala je ista. To ju je bacilo u očaj. Počela je ići u teretanu, budući da joj je otac bodybuilder mnogo joj je pomogao s vježbanjem, da ojača leđa. Išla je i na sportske masaže.

Facebook

Kada je napunila 18 godina, konačno je otišla u bolnicu kako bi je pregledao plastični kirurg , no prvo je morala razgovarati sa psihijatricom. "Odbila mi je operaciju, jer je nakon pola sata razgovora rekla da imam tjelesnu dismorfiju. A opet nisu ništa napravili da mi oko toga pomognu", kazala je.

Nakon toga Jenna je razvila bulimiju, imala ju je do svoje 25 godine. "Nitko mi nikad nije pomogao u vezi toga, osim mojih roditelja. U najmršavijoj fazi imala sam 50 kilograma", kazala je. I dalje se nada da će dobiti odobrenje za svoju operaciju, što će joj uvelike olakšati život i smanjiti bolove.

Facebook

smanjenje grudi

bolovi

velike grudi

newsletter

Prijavite se na Newsletter