VIDEO: IZ KUĆE JE IZVUKLI KAMIONOM

Ženi od 480 kg pozlilo, a vatrogasci je nisu mogli iznijeti pa su srušili zid


100posto
16.11.2017.12:45
Ženi od 480 kg pozlilo, a vatrogasci je nisu mogli iznijeti pa su srušili zid
Screenshot/YouTube

sažeto

Prije osam godina, Izabel je imala "samo" 130 kilograma, a poslije očeve smrti zahvatila ju je depresija koju je liječila nekontroliranim unosom hrane


100posto
16.11.2017.12:45

Nesvakidašnji ali pomalo i bizaran slučaj stiže iz Argentine. Tamošnji su vatrogasci prije nekoliko dana stigli na intervenciju i trebali su razbiti zid od kuće kako bi uspjeli iznijeti ženu od 490 kilograma kojoj je pozlilo, a trebala je hitno biti podvrgnuta bolničkom liječenju, pišu argentinski mediji.

Tridesetdvogodišnju Izabel iz grada Rozarija, vatrogasci su iz kuće iznijeli na krevetu pričvršćenom za kamion službe civilne obrane, kako pokazuju fotografije objavljene u dnevniku "Klarin", prenosi francuski "Figaro".

Inače, ona godinama boluje od depresije, a na velikom dijelu tijela izgubila je osjetljivost odnosno receptore osjetila. Osim toga na nogama su joj se pojavili tumori uslijed ekstremne pretilosti.

Screenshot/YouTube

"Uvijek sam bila bucmasta. Napustila sam školu zbog diskriminacije koju sam trpjela zbog svoga izgleda. Kasnije sam nastavila školovanje da bih pronašla smisao i bila izgrađena osoba. Ali danas mi se to sve čini utopijom", kazala je novinarima iz bolnice.

Prije osam godina, Izabel je imala "samo" 130 kilograma, a poslije očeve smrti zahvatila ju je depresija koju je liječila nekontroliranim unosom hrane.

"Tada me uhvatila depresija pa sam samo žderala, a danas samo želim živjeti", poručila je u dokumentarcu snimljenom o njoj prošle godine.

Više pogledajte u videoprilogu:

100posto bizarno

vatrogasci

intervencija

Izabel. Argentina

debela žena

srušili zid