NIJE LAKO!

Zvijezda karavane super auta nije Bugatti Divo već diva iz Ferrarija: Ovakva spretnost se cijeni!

Čini se da uživanje u čarima specijalnih jurilica poput Paganija, Bugattija ili Ferrarija ponekad ima i svojih mana
Ferrari LaFerrari
 Auto klub

Spektakularna karavana superauta protutnjala je Hrvatskom u dva dana sa startom u Zagrebu i finalom u Malom Lošinju. Vlasnici su kako je poznato, članovi ekskluzivnog kluba kolekcionara Supercar Owners Circle i bez ikakvog pretjerivanja, automobili koji su jučer i danas vozili Hrvatskom u karavani zvijeri su najrjeđe vrste, koje su njihovi vlasnici kod nas dovezli na "vikend vožnju".

Članove ovog kluba uopće ne zanima publicitet, a isto tako njihovi su automobil vrijedni najmanje po milijun eura, a svaki ih ima barem 60.

Prateći danas karavanu kroz Hrvatsku, na startu ispred hotela Esplanade shvatili smo da uživati u čarima specijalnih jurilica poput Paganija, Bugattija ili Ferrarija ima i svojih mana. Poput, kako ući, a još više, kako izaći iz hiper automobila poput Ferrarija LaFerrari. No, kako vidimo na fotografijama i to se da savladati čak i ako nosite kratku suknju.

Svaka Čast! Zvijezda karavane očigledno nije rijetki, superskupi Bugatti Divo, već ova spretna diva iz crvenog Ferrarija.

image
Ferrari LaFerrari
Auto klub
image
Ferrari LaFerrari
Auto klub
image
Ferrari LaFerrari
Auto klub
image
Ferrari LaFerrari
Auto klub
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 19:59