ULOV GODINE

Kopala je po kontejneru blizu poznate kozmetičke trgovine, ono što je pronašla za nju je poput ‘jackpota‘

 TikTok
Video isječak je prikupio 2,7 milijuna pregleda u samo četiri dana

TikTokerica koja se krije iza profila GlamourDDive iz Teksasa prošlog se tjedna snimala dok je kopala po kontejneru smještenom u blizini jedne nelocirane trgovine Ultra Beauty američkog lanca kozmetičkih trgovina, a ono što je pronašla za nju je "golemi jackpot".

Naime, TiokTokerica tvrdi kako je "ugrabila" mnogo šminke, među ostalim olovke za oči, više nijansi pudera marke Mac, malo korištene testere parfema Chanel, pa čak i punu bočicu parfema Coach, zatim nekoliko proizvoda za njegu kose Redken... U svom jednominutnom isječku, koji je u samo četiri dana prikupio 2,7 milijuna pregleda, vidi se kako s plavim rukavicama pretražuje sadržaj vrećica. U nekima su uništeni proizvodi, a u nekima čitavi, jedva korišteni.

"Sve su ove limenke pune i još uvijek djeluju", rekla je dok je raspršivala veliku bocu laka za volumen kose Plump for Joy, koji se na internetu inače prodaje za 9,99 dolara, piše The NY Post.

Inače, GlamourDDive je naziv profila na nekolicini društvenih mreža, gdje se objavljuju razne avanture kopanja po kontejnerima u blizini brendiranih trgovina. Sličan "Ultra-ulov" kreatorica sadržaja objavila je i lani.

"Upravo sam platio punu cijenu za onaj Morphe sprej za učvršćivanje", napisao je jedan TikToker.

"Bojao bih se da me uhite", napisao je drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:41