EVO ‘DOKAZA‘

Kylie Jenner i Timothee Chalamet postaju roditelji? Fanovi primijetili jedan detalj: ‘To uvijek ima kad je trudna!‘

Glasine je potaknuo neobičan trenutak reality zvijezde na sada izbrisanoj obiteljskoj fotografiji

Timothee Chalamet i Kylie Jenner

 Christopher Polk/Afp/Profimedia/Christopher Polk/afp/profimedia

Kylie Jenner i Timothee Chalamet našli su se usred glasina da će postati roditelji jer su obožavatelji po jednoj fotografiji zaključili da je reality zvijezda trudna. Kylie je inače poznata po tome da često objavljuje i prikazuje svoju figuru na društvenim mrežama, a u zadnje je vrijeme, primijetili su obožavatelji, sadržaj na društvenim mrežama drugačiji.

image

Kylie Jenner i Timothee Chalamet

Corey Sipkin/Upi/Profimedia/Corey Sipkin/upi/profimedia

Neki su zamijetili da sve više objavljuje promotivnog sadržaja, prenosi The Sun, umjesto novih fotografija. "Ponovno objavljivanje starih oglasa na Instagramu... Oh, na tragu sam joj...", "Ona želi veliku obitelj pa se ne bih nimalo iznenadio", pisali su obožavatelji na društvenim mrežama.

Ipak, ono što je potaknulo glasine je neobičan trenutak u kojemu je Kylie u trenirci i bez šminke, na sada izbrisanoj obiteljskoj fotografiji. Obitelj je fotografirana na sprovodu Karen Houghton, sestre Kris Jenner, koja je preminula prošlog mjeseca u 65. godini. "Kylie u prepoznatljivoj trudničkoj trenirci. Možda su je zato izbrisali", pretpostavili su obožavatelji na internetu.

Šuškanja o trudnoći dolaze nakon što se dugo nagađalo da par više nije skupa. Kako nijedna glasina do sada nije potvrđena niti demantirana, tako nagađanja još uvijek traju. Inače, Kylie i Timothee počeli su se viđati prošle godine, nakon što se Kylie razišla s Travisom Scottom, s kojim ima dvoje djece - Stormi i Airea.

Glasina o mogućoj prinovi došla je i do Travisa koji je vijest podijelio na svom Instagramu uz kratki komentar: "Bruhhh (brate)." Iako je njegova Instagram priča ubrzo obrisana, obožavatelji su bili brži i na društvenim mrežama podijelili snimku zaslona kao dokaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:41