KRAJ ŠUŠKANJIMA

Nakon nagađanja da je trudna, Kylie Jenner više se ne skriva iza široke odjeće: Pokazala je svima svoj trbuh

Ono što je potaknulo glasine je obiteljska fotografija na kojoj je Kylie u trenirci i bez šminke

Kendall i Kylie Jenner

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kylie Jenner, o kojoj se nedavno nagađalo da je trudna, u zadnjem je izlasku sa svojom starijom sestrom Kendall i prijateljima odjenula kratku bijelu majicu i pokazala ravan trbuh. Cijelu su modnu kombinaciju začinile crne kožnate hlače i kaput, a na glavi je nosila zelenu kapu.

image

Kylie Jenner

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Kylie nije trudna", prenosi Daily Mail da je rekao izvor nakon glasina na društvenim mrežama. Ono što je potaknulo glasine je neobičan trenutak u kojemu je Kylie u trenirci i bez šminke, na obiteljskoj fotografiji koja je ubrzo izbrisana. "Kylie u prepoznatljivoj trudničkoj trenirci. Možda su je zato izbrisali", odmah su krenula nagađanja.

Ovo je već druga demantirana glasina u kratkom vremenu. Prošlog mjeseca Kylie i njezin dečko, popularni glumac, Timothee Chalamet potvrdili su da su i dalje u vezi, iako se na društvenim mrežama šuškalo drukčije. Izvori bliski paru otkrili su da Kylie i Timothee održavaju vezu na daljinu.

image

Kylie Jenner

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Kylie i Timothee ostali su u kontaktu dok je on bio na snimanju i još uvijek su zajedno", kazao je izvor tada. Timothee snima "A Complete Unknown", biografski film o Bobu Dylanu, u New Yorku i New Jerseyju, a Kylie živi u Kaliforniji sa svojom djecom.

Podsjetimo, reality zvijezda s reperom Travisom Scottom ima 6-godišnju kćer Stormi Webster i 2-godišnjeg sina Airea Webstera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:41