Sve na svom mjestu

IKEA garderobna rješenja i za najmanji prostor: Evo modela iz kojih možete crpiti inspiracije

 IKEA/
Stvaranje garderobe kakvu sanjamo jednostavno je uz različita rješenja koja nudi švedski brend

Modularna, Ikea garderobna rješenja savršeno se prilagođavaju dimenzijama vaše ili dječje sobe i dolaze u različitim stilovima, materijalima i obradama kako bi se uskladila sa svim dekorima. Žičane košare, police, torbe ili kutije za pohranu, ormar, sa ili bez vrata... sve su to dodaci koji vam omogućuju da garderobu personalizirate, ali i da ju učinite ultrafunkcionalnom. Tako da svaki odjevni predmet ima svoje mjesto i da bude lako dostupan, kad god vam zatreba.

image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/

Želite garderobu s više izbora? Modeli Jonaxel, Pax, Elvarli, Boaxel iz Ikee mogu zadovoljiti sve vaše potrebe za skladištenjem. Otvorena i savršeno organizirana u zasebnoj prostoriji ili u kutu spavaće sobe, ili čak sa zatvorenim kliznim vratima koja štede prostor. Sastavite idealnu Ikea garderobu za svoju spavaću sobu, odabirom različitih modula različitih veličina i stilova. Tako čak i male sobe ili teško dostupna mjesta kao što je potkrovlje mogu imati svoju garderobu. Igrajte se s bojama, stilovima, formatima... A kako bi konfigurirali idealnu garderobu, švedski brend lansirao je alate za planiranje kako biste definirali plan svoje garderobe i imali preciznu ideju o potrebnom budžetu.

image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/

Jeste li više za zatvorenu garderobu? Otkrijte asortiman Pax sa širokim izborom rasporeda i prilagodljivih modula za pohranjivanje odjeće, obuće i dodataka. S jamstvom od 10 godina, ovi garderobni ormari mogu biti opremljeni šipkama za odjeću, metalnim ili mrežastim košarama, staklenim policama, pregradama, ladicama, kliznim policama za hlače, policama za cipele. Zanimljivo je i da serija Platsa nudi rješenja za pohranu, čak i na mjestima koja je teško iskoristiti zahvaljujući različitim modularnim elementima.

image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/
image
IKEA/

Volite li više otvorene ormare? Ikea ima Elvarli prilagodljiv, fleksibilan i estetski sustav za pohranu sa čvrstim policama od bambusa. Još jedna mogućnost su okovi Boaxel, koji se mogu ugraditi čak i u mokre prostorije, ili za sustav Jonaxel, sa spremištem koje omogućuje optimizaciju svih prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:21