pogledajte video

Agent tvrdi da je ovo najskuplje uređen stan u Beogradu. Ima zidove od krokodilske kože, a ljudi komentiraju: ‘Bole oči od kiča‘

 Instagram

"Zidovi od krokodilske kože, stolac koji stoji kao dobar automobil, kuhinjski aparati koji vrijede kao stan u centru Beograda... Vodim vas u najskuplje opremljeni stan u Beogradu", navodi agent za nekretnine Ivan Šestić u video koji se ovih dana "vrti" po beogradskim medijima. U njemu pokazuje stan površine 125 kvadrata, koji se prodaje u neboderu West 65 u Novom Beogradu, te poručuje kako se "ovaj put ne prodaju kvadrati, nego pravo umjetničko djelo".

Video je dostupan na društvenim mrežama spomenutog agenta za nekretnine koji nije otkrio cijenu nekretnine nego je pozivao gledatelje da probaju sami pogoditi. Ipak, potrudio se naglasiti visoku vrijednost ovog luksuznog stana u stambenom kompleksu s bazenom, teretanom, spa centrom, kinom i trgovačkim centrom. Sam stan opremljen je skupocjenim namještajem: u njemu se mogu vidjeti Chesterfield komadi, Boca Do Lobo stol i stolci od mramora, Bang & Olufsen tehnika... Obroci se pripremaju iz Gaggenau aparata, što je prema riječima agenta najsuvremeniji brend kuhinjskih aparata na svijetu, a Valcucine kuhinja ima i kameni otok iznad kojeg su dva čuvena lustera poznate britanske arhitektice Zahe Hadid. Ostala rasvjeta je Castelli, Flos i Artemide.

image
Instagram

Stan se sastoji od dvije master spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama i garderoberima, s tim da je jedna kupaonica open-space koncepta s crvenom samostojećom kadom, zatim zajedničkog prostora dnevne sobe, kuhinje i trpezarije te hodnika i gostinjskog toaleta. U interijeru prevladava crna boja s crvenim detaljima, dok su vrata stana, kao i svi zidovi, obloženi krokodilskom kožom, a ističu se i ručno rađeni mozaici. Stan je opremljen i pametnim prozorima.

image
Instagram

Komentari su, očekivano, razni. Jedni su pisali kako ih "bole oči od kiča" i da "arhitektu treba oduzeti licencu", a drugi su ga nazvali "rajem na zemlji", prenose NBGD Vesti.

"Oduševljena sam nekretninom u ovoj luksuznoj zgradi! Pogled s prozora je apsolutno fascinantan, pruža nevjerojatan osjećaj svaki put. Ovo je definitivno više od samo doma - ovo je raj na zemlji!", pisao je u jednom komentaru.

image
Instagram

No, bilo je i onih koji nisu mogli odoljeti šali, piše Telegraf.

"Zamjena za kuću na periferiji, sa zidovima od mlade teleće kože i najsuvremenijim bazenom punjenim kišnicom? Eventualna doplata", pisalo je u komentaru.

Inače, kad se 2018. godine kompleks West 65 počeo graditi u Novom Beogradu, cijena stanova kretala se oko 2700 eura po kvadratu, a prema pisanju tamošnjih medija, lani je išla i do 7000 eura po kvadratu. Danas je cijena vrlo vjerojatno i veća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 14:03