K1 i Boks

Anthony Joshua potvrdio datum svog sljedećeg nastupa, na užoj listi mogućih protivnika Hrgović i Wilder!

Anthony Joshua

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
Sjajne riječi za hrvatski boks dolaze iz usta Anthonyja Joshue koji je potvrdio najave o svom novom nastupu

Bivši dvostruki svjetski prvak i pobjednik Olimpijskih igara 2012. Anthony "AJ" Joshua potvrdio je najave o svom sljedećem nastupu u eksluzivnom intervjuu za TalkSport.Com i Michaela Bensona.

"Imate Filipa Hrgovića protiv Daniela Duboisa i imate Zhileija Zhanga protiv Deontaya Wildera, pobjednici iz ta dva meča su sjajni za mene" rekao je preporođeni Joshua te nastavio: "Njegova Ekscelencija Turki Alalshikh mi je rekao da on želi da se borim s boksačem koji će izgledati najbolje u tim mečevima".

Sljedeći nastup britanskog boksača nigerijskih korijena trebao bi biti 20. ili 21. rujna na kultnom londonskom stadionu Wembley na kojem je Joshua pobijedio Vladimira Klička u svojevremeno jedno od većih teškaških okršaja u 21. stoljeću.

"Oni sada na početku lipnja imaju 5v5 priredbu i bit će zanimljivo vidjeti tko će pobijediti" rekao je Joshua aludirajući na to da će njegov protivnik u tom slučaju imati dovoljno vremena da se pripremi za jesen. Joshua se je već mogao boriti s Wilderom ranije ove godine no Wilder je poražen protiv Parkera pa je to propalo. "Idemo, 110 posto sam za to" rekao je Joshua na pitanje želi li se boriti s Wilderom ako pobijedi Zhanga na sebi svojstven način.

Inače, kladionice najviše vjeruju Filipu Hrgoviću na ovoj priredbi te se na njega koeficijent kreće od 1.30 do 1.20 što dokazuje da je opravdano apsolutni favorit protiv sjajnog boksača kao što je Dubois. Nadamo se da će naš predstavnik opravdati očekivanja i zaslužiti priliku da se dokaže na kultnom Wembleyju.

Linker
27. travanj 2024 23:07