IZNENADILA FANOVE

Anđa Marić otkrila tajnu svog mlađeg brata: ‘Zamislite koliko sam ovo dugo morala čuvati, jedva sam izdržala‘

On ne samo da je super stručnjak, on je i super ‘buraz‘ koji mi pomaže da se osjećam normalno i voljeno

Anđa Marić

 Twitter

Bivša misica, pjevačica, spisateljica i manekenka Anđa Marić na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju s, do sada javnosti nepoznatim, bratom. Ono što je napisala, iznenadilo je njezine pratitelje.

"Ovaj super zgodni dečko je moj baby brat koji je prošao ispod radara javnosti i koji je želio da ostane tako. On je jako super, svi koji ga znaju ga jako vole...", napisala je Anđa o bratu Zoltanu pa se pohvalila, "volio ga je i Elon Musk kojem je bio u timu 25 guns, koji su gradili tvornicu Tesle u Berlinu gdje moj Bubo živi."

"Zamislite koliko sam dugo morala čuvati ovu tajnu, jedva sam izdržala. On ne samo da je super stručnjak, on je i super buraz koji mi pomaže da se osjećam normalno i voljeno i da imam sve sređene papire kada dođe par puta godišnje pa me odvede svugdje gdje trebam. Bože hvala ti na ovom blagoslovu", završila je objavu.

"Živio baby super buraz! Sretna si što ga imaš", "Takav braco zlata vrijedi", neki su od komentara na Anđinoj objavi. Osim deset godina mlađeg brata Zoltana, Anđa ima i starijeg brata Jarka, koji je poznati glazbenik.

Ovo nije prvi put da je pjevačica objavila svog mlađeg brata na društvenim mrežama, a u jednoj je objavi objasnila da ga iz milja zovu Bubo zato što su ga puno ljubili kad je bio mali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:27