NOVI PODCAST

Sin Anđe Marić progovorio o odnosu s roditeljima: ‘Mama je uvijek bila moj psiholog. Sad smo si svi dobri, neka tako i ostane‘

Sin Gašper radit će produkciju za podcast svoje mame Anđe i poduzetnice Lane Šiljeg

Anđa Marić

 Biljana Blivajs/Cropix/

„Taj put je za mene zapravo inspirativan, vidio sam da nikad ne smiješ odustati, ako je ona uspjela, mogu i ja”, rekao je Gašper Dolničar, sin Anđe Marić o svojoj mami za IN Magazin Nove TV. Otkrili su u emisiji na kojem to projektu zajedno rade, ali i to kako Gašper opisuje mamu.

Anđinu životnu priču mnogi opisuju upravo inspirativnom. Ova glazbenica, bivša voditeljica, manekenka i misica, prije 11 godina susrela se s dijagnozom multiple skleroze koja joj je promijenila život, ali nije ga i poremetila.

image

Anđa Marić sa sinom Gašperom

Privatna Arhiva/

„Opisao bi je kao moju mamu, ona je još uvijek moja mama”, rekao je Gašper. Mama ne želi govoriti da se „bori” s bolešću, već da je pobjeđuje.

„Čini mi se kako mi je svaki dan pobjeda. Zato što i je, tako bi trebali gledati, e probudila sam se, e uspjela sam se obuć‘, došla sam od točke A do točke B. Ne mogu si ni dozvoliti da gledam kroz prizmu borbe, jer čim kažeš borba odmah je kao da se daviš. A kad kažeš pobjeda - jej, druga energija”, kaže Anđa.

Anđa svoju priču nesebično dijeli s drugima i inspirira ih, a svoj entuzijazam pretače u knjige i na svoje društvene mreže. Osim toga, s poduzetnicom Lanom Šiljeg pokrenula je podcast u kojem se spaja biznis i showbiznis.

„Mi smo spojile ta dva svijeta u jedan, u novu perspektivu, i super nam je zabavno dok to radimo”, kaže Lana Šiljeg o podcastu.

„Od kad sam počela raditi s Lanom stavila sam se potpuno van svoje komfort zone, i susrećem ljude s kojima se moj život nije okrznuo, poslovni svijet”, ističe Anđa.

„Ona pokazuje da vlastitom provjerom uvjerenja i stavova možeš nadići i bolest i nedać. Na kraju ima produkcijsku kuću sa svojim sinom, sve se može preokrenuti”, zaključuje Lana.

Ideja za podcast pokrenula je suradnju mame i sina.

„Čekaj malo, ako moj sin radi za svog tatu kao snimatelj, godinama već, zašto on to nama ne bi radio. I on je rekao - ‘ajde, idemo probati”, rekla je Anđa.

„Super, to je jako zapravo opušteno, nije nitko tu šef, svi smo zajedno – mi smo troje ekipa – ja radim produkciju, one content”, rekao je Gašper o projektu.

Gašper sada radi s oba roditelja i živi na relaciji Ljubljana – Zagreb.

„Uvijek mi je pomagala, zapravo uvijek je bila moj psiholog kroz život, jako mi je pomogla kad sam bio izgubljen, pogotovo kad su oni imali 7 godina suda i tako”, kaže o mami.

„Uvijek mu govorim, ti si najbolji sin i najljepši sin. Jako sam sretna s njim. Jako je lagan. Cijeli život mi je majčinstvo bilo kao neko disanje, lagano i prirodno, nikad se nisam morala brinuti dal‘ ću nešto znati ili neću, imala sam sreću”, kaže Anđa o sinu.

Iako je Anđa s bivšim suprugom Primožem Dolničarom provela 7 godina na sudu zbog skrbništva nad sinom, sada su u dobrim odnosima.

„Da, definitivno. Mama i moj tata su sad u dobrim odnosima. Svi smo u dobrim odnosima, i neka tako ostane”, kaže Gašper.

„Neka ja budem tu, neka on bude tamo i želim mu sve najbolje”, kazala je Anđa.

„Meni je odlično, imam prijatelje i tamo i tu, znam i hrvatski i slovenski, i tu mi je lijepo i tamo, sad sam tu i mislim da ću ostati”, zaključuje Gašper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 14:25