NEOČEKIVANI POTEZ

Baka Prase pred financijskim krahom? Svoje skupe aute rasprodaje za ‘bagatelu‘: ‘Molim vas, hitno je! Sje*** sam...‘

Ovaj je poznati srpski youtuber otvoreno na Instagramu napisao da ne vidi izlaz iz dugova

Baka Prase

 Marko Todorov/Cropix/instagram/screenshot/

Srpski youtuber Baka Prase otkrio je da je zbog kockanja zapao u velike dugove te da je u proteklom periodu izgubio 240 tisuća eura, a sada je na svom Instagramu podijelio oglas za prodaju svojih luksuznih automobila po drastično nižim cijenama.

image

Baka Prase

Marko Todorov/Cropix/Cropix

Naime, poznati je youtuber, pravog imena Bogdan Ilić, u oglasniku objavio automobil Mercedes Benz AMG za 70 tisuća eura, prestižni Lamborghini Huracan za 200 tisuća eura, ali prodaje i Mercedes kabriolet koji je nedavno poklonio svojoj djevojci Anji Bla po cijeni od 300 tisuća eura.

- Hitno. Cijene su maksimalno snižene - napisao je uz emoji koji moli.

Inače, ovaj je kontroverzni youtuber iznenadio sve kada je otvoreno na Instagramu napisao da ne vidi izlaz iz dugova zbog kocke, od koje je posljednjih mjeseci zarađivao vrtoglave cifre, prenosi Blic.

- Mnogo sam para sje*** i mnogo sam se zadužio, ne mogu stvoriti novac niotkud i ne mogu se vratiti dok ne riješim sve. Ispao sam glup, sve sam zas***... Napravio sam veliko sr****, ne znam što da radim. Sve sam sj****. Je**** me kocka - napisao je ovaj 27-godišnjak.

Podsjetimo, jedan od njegovih najboljih prijatelja, Stefan Delić, ispričao je u TikTok podcastu zvanom "Panama podcast" zašto je Baka, naime, propao.

- Istina je. Brate, pakao. Tek se počeo zabavljati time. I sami ste vidjeli da je koštao 160 tisuća eura i mnogi misle da je to prevara, marketing... Ali ljudi, vidite i sami što lik kupuje. Zanio se i to je najveći problem kad se zaneseš, kad te zanese ta lova, moraš sačuvati bistru glavu. Što više imaš, to više želiš, to te vuče... I onda još i još, i još i još i onda je** ga, što ćeš...- rekao je Delić u spomenutom podcastu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 13:08