BORBA S BOLEŠĆU

Christina Applegate ‘izgubila svijest‘ na pozornici: ‘Nisam znala što se uopće događa oko mene‘

Applegate je šokirala obožavatelje kada se pojavila u Peacock Theatreu u Los Angelesu na dodjeli Emmyja ranije ove godine

Christina Applegate na dodjeli Emmyja

 Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Christina Applegate priznala je da se "onesvijestila" na pozornici tijekom ovogodišnje dodjele nagrada Emmy.

U razgovoru s voditeljem emisije "Good morning, America" Robinom Robertsom, u najavnom isječku nadolazeće epizode, glumica je otvoreno otkrila da je "izgubila svijest".

image

Christina Applegate na dodjeli Emmyja

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

- Ljudi su mi govorili da sam bila smiješna, no ja nisam ni znala što sam rekla. Ne znam što sam radila. Toliko sam se izbezumila da više nisam ni znala što se događa - istaknula je Christina te dodala kako se "osjećala stvarno voljenom".

Inače, raspričala se o svom zdravlju, točnije, o multipli sklerozi, kroničnoj upalnoj bolesti središnjeg živčanog sustava.

- Živim u nekoj vrsti pakla. Nisam puno vani, tako da je ovo malo teško za moj sustav - nastavila je glumica, dodajući da je tijekom svog putovanja dobila "prekrasnu podršku".

Applegate je šokirala obožavatelje kada se pojavila u Peacock Theatreu u Los Angelesu na dodjeli Emmyja ranije ove godine. Na pozornici je hodala uz pomoć štapa i voditelja Anthonyja Andersona te je proglasila pobjednicu kategorije za najbolju glavnu glumicu u humorističkoj seriji.

image

Christina Applegate na dodjeli Emmyja

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tada se zvijezda "Bračnih voda" zabavljala s publikom dok su oni stajali i pljeskali joj, prenosi Page Six.

- Hvala vam puno. O moj Bože, totalno me sramotite s invaliditetom kad ustajete. U redu je - rekla je zahvaljujući na velikom pljesku.

- Ovo tijelo nije nastalo upotrebom Ozempica. U redu, krenimo. Neki od vas znaju me kao Kelly Bundy iz ‘Bračnih voda‘ ili kao Samanthu iz ‘Samantha Who?‘ ili kao Jen Harding iz ‘Dead To Me‘. Ne morate pljeskati svaki put kad nešto napravim - rekla je plačući.

image

Christina Applegate na dodjeli Emmyja

Fox Tv/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prošle godine je glumica rekla da neće više glumiti ispred kamera zbog bitke s multiplom sklerozom.

- Ne mogu uopće zamisliti da idem na set - rekla je za Vanity Fair.

- To je progresivna bolest. Ne znam hoće li mi biti gore - objasnila je i dodala da "s tom bolesti, nikad nije dobar dan". Podsjetimo, multipla skleroza je autoimuna bolest koja uzrokuje oštećenje živčanih ovojnica u mozgu i leđnoj moždini. Simptomi mogu biti obamrlost, oštećenje govora, poteškoće s mišićnom koordinacijom, zamagljen vid i jak umor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 10:21