WINDSORSKI REUNION

Kraljevska ekspertica: ‘Princ Harry može se vratiti u kraljevsku obitelj, ali pod jednim uvjetom!‘

Kraljevska komentatorica i izvori bliski kraljevskoj obitelji smatraju da bi Harryju bilo oprošteno ako se poželi vratiti

Princ Harry

 James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/mega/the Mega Agency/profimedia

Princ Harry bit će ponovno dobrodošao u svoju kraljevsku obitelj pod jednim uvjetom – bez svoje žene Meghan Markle, prema riječima kraljevskog eksperta.

Kraljevska komentatorica Jennie Bond vjeruje da ako bi se vojvoda od Sussexa ikada vratio na rodno tlo, unatoč svađi koja traje, to bi moralo biti bez Meghan.

„Mislim da bi Harryju, bez Meghan, bilo oprošteno i da bi bio dobrodošao natrag u kraljevsku obitelj”, rekla je Bond za časopis OK!, i uz to napominje kako je ta ideja u ovom trenutku vrlo malo vjerojatna.

image

Meghan Markle i princ Harry

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Mislim da ima još uvijek dovoljno dobre volje prema Harryju, prema starom Harryju kojeg se svi sjećamo. Mogao bi na vrijeme nadoknaditi propušteno i biti prihvaćen nazad. Ali mislim da to još nije na vidiku.”

S Bondinim komentarima slaže se i bivši batler princeze Diane, Paul Burrell.

„Ne sumnjam da će se dogoditi, svi znamo da hoće, ali kad se dogodi da se Harry vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo, mislim da će ga njegov otac kralj i njegov brat, princ od Walesa, dočekati raširenih ruku”, rekao je bivši kraljevski službenik.

„Postoji dio Harryja koji svi volimo, samo ne razumijemo zašto radi to što radi sada”, nastavlja.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Sp/Spread Pictures/Profimedia/Sp/spread Pictures/profimedia

Bivši batler kralja Charlesa, Grant Harrold, koji je radio za kralja od 2004. do 2011, smatra da treba biti otvoren prema budućnosti i da je uvijek moguće da će se Harry htjeti vratiti kući. Možda će čak htjeti kupiti imanje kako bi dolazio na njega.

„Meghan ovdje nema obitelj, sva njezina obitelj je u SAD-u i to je gdje je Harry odlučio osnovati svoj dom”, rekao je Harrold za NY Post.

Harry je otišao iz kraljevskog života još 2020 i preselio se u Kaliforniju, a u UK vratio se samo nekoliko puta od tada.

Ipak ideja o kraljevskom ujedinjenju možda je predaleko. Posebno sada kada je Harry u pravnoj bitci s novinama Mirror Group Newspapersa. Vojvoda tuži novine za to što su njihovi novinari rabili neetične metode dobivanja informacija, koristili privatne istražitelje i hakirali telefone, dok s druge strane Mirror tvrdi da su koristili javno dostupne dokumente, izjave i legalne izvore za izvještavanje o kraljevskoj obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:53