VRUĆE!

Paris Hilton nije se sramila skinuti do kraja: ‘Volim kada me nazivaju kraljicom selfieja‘

U editorijalu za magazin Flaunt, Hilton je se nije ustručavala pokazati tijelo u top formi, u nekoliko zanimljivih outfita

Paris Hilton

 Monica Schipper/Getty Images Via Afp

Paris Hilton, reality zvijezda, poduzetnica i DJ-ica, slikala se za popularni magazin Flaunt i nije se sramila skinuti se do kraja. A čak su i fotografije na kojima nije gola provokativne.

image

Paris Hilton, magazin Flaunt

/Instagram/parishilton

Nakon što je priču o snimanju objavila na društvenim mrežama, fanovi su 43-godišnju reality zvijezdu obasuli komplimentima i reakcijama poput: kratkih "Vruće!" i potpuno oduševljenih kao "Rasturila si ovo snimanje, Paris! Fitness model, majka, ikona! Za nju ništa nije nemoguće!".

image

Paris Hilton, magazin Flaunt

/Instagram/parishilton

Na naslovnici magazina Paris je potpuno gola i pozira sjedeći na nekom sanduku ili kutiji i jednom rukom prekriva grudi, a drugu drži na boku. Na sebi ima samo Versaceove naočale i nekoliko narukvica Anthonyja Vaccarella za Saint Laurent.

Na drugoj fotografiji popularna plavuša nosi samo crno rublje Dolce & Gabbana, čarape s podvezicama, a preko ramena ima prebačen muški sako.

image

Paris Hilton, magazin Flaunt

/Instagram/parishilton

Za treću fotografiju koju je objavila na svojim društvenim mrežama Paris i stilisti odabrali su tanku potkošulju bez grudnjaka, te Balenciaginu jaknu i torbu. Slikala se i u Saint Laurentovoj kožnoj mini haljini, te u Pradinoj haljini sa zakovicama.

U razgovoru za magazin, govorila je o svojem drugom studijskom albumu koji će biti objavljen ove jeseni, a na kojem će biti njezina pjesma sa Siom, nedavno objavljen singl “Fame Won’t Love You”. Paris je komentirala i nadimak "kraljica selfija" koji su joj dali fanovi.

image

Paris Hilton, magazin Flaunt

/Morelli_brothers_for_flaunt_magazine

- Drago mi je kada me nazivaju kraljicom selfija i inovativkom. Sretna sam što to volim raditi cijeli svoj život, prije društvenih mreža i sveg tog ludila. Smatram da je to intiman pogled u nečiji život, jednostavno se slikam s prijateljima, ljubimcima, sama... Sada se to pretvorilo u nešto zabavno što možeš raditi s obožavateljima ili ljudi jednostavno pokazuju svoj stvarni život. To je, također, nešto što mogu sama kontrolirati. Nisu paparazzi ili da te netko potajno snimi. Velik dio mojeg života, moje karijere, drugi su mi naređivali, govorili su mi kako me žele snimiti, kakav moj portret oni žele. Nitko nije znao tko sam ja doista ili kroz što sam sve prošla... - Nitko nije znao da sam oko sebe izgradila oklop, štit. - rekla je Paris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:44