‘LAŽNE PRIČE‘

Sestra prevarene žene nogometaša poručila njegovoj ljubavnici: ‘Mučiš je i činiš joj zlo već pet godina, prestani‘

‘Takozvana ‘veza puna ljubavi‘ samo je fasada, ne zavarava nikoga pa zašto nas onda ne pustiš na miru‘, napisala je Sian

Annie Kilner, Kyle Walker, Lauryn Goodman

 Profimedia/

Sestra Annie Kilner, Sian, osudila je Lauryn Goodman zbog njezine okrutnosti nakon što je potvrđeno da je suprug njezine sestre, inače nogometaš Manchester Cityja Kyle Walker, potvrđen kao otac Goodmanine kćeri. Nogometaš je s ljubavnicom još 2020. godine dobio sina, a zatim prošle godine i kćer. Sa svojom suprugom ima troje djece, a na putu je i četvrto.

"Lauryn Goodman, kada će tvoje mučenje završiti? Moja sestra, koja je sada u sedmom mjesecu trudnoće, suočava se s tvojom okrutnošću već gotovo pet godina. Koji je tvoj cilj? Vidjeti koliko stresa možeš zadati trudnici? Stvoriti lažnu priču žrtve oko onoga što si učinila? Očigledno ti nedostaje empatije, ali ova je razina zla izvan kontrole i šteti svima - posebni djeci", napisala je Sian na svom Instagram storyju.

image

Sian Kilner story

Screenshot Instagram/Sian Kilner/

"Prestani optuživati druge, otkriveno je tvoje pravo ja. Takozvana ‘veza puna ljubavi‘ samo je fasada, ne zavarava nikoga pa zašto nas onda ne pustiš na miru", stoji na Sianinom storyju. Na svom je Instagram profilu Sian također podijelila fotografiju nje i Kilner na, kako Daily Mail prenosi, inozemnom odmoru. "Kraljica ne dopušta da joj kruna izmakne", napisala je u opisu objave.

Walker je pozvao odvjetnike da uzvrate na neistinite priče koje promovira Goodman, a ona je napala nogometaša da umanjuje njihovu vezu za koju je rekla da je puna ljubavi. Goodman je rekla da je njihovo dvoje djece začeto u vezi na jednu noć i time odgovorila na Walkerovu tvrdnju u posljednjem intervjuu kada je rekao da nikada nisu bili u vezi.

"Kyle je u potpunosti i iskreno govorio o svojim pogreškama i situaciji koja uključuje Lauryn. Više neće komentirati neistinite priče koje Goodman plasira u medijima u potrazi za samopromidžbom i novčanom dobiti", kazao je Walkerov glasnogovornik.

image

Lauryn Goodman

Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Goodman se s njime ne slaže.

"Iako ne želi ulaziti u detalje svega što je rekao u ovoj fazi, razočarana je njegovom verzijom događaja, koja je dramatično drugačija od njezina vlastitog sjećanja, na njihovu dugogodišnju, intimnu, ljubavnu i privrženu vezu. Pročitala je mnogo poruka koje su si slali kako bi se uvjerila da je njezino sjećanje točno. On koristi svoje bogatstvo i utjecaj kao nogometaš kako bi angažirao veliku PR tvrtku i vodio intervjue prikazujući priču koja nije istina", odgovorio je Goodmanin glasnogovornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:25