ZABORAVIO LJUBAVNICU

Zločesti dečko nogometa oglasio se prvi put nakon seks skandala koji mu je uništio brak: ‘Ta mi veza ništa ne znači‘

Zvijezda Manchester Cityja i dalje ne živi sa suprugom i njihovom djecom

Kyle Walker i Annie Kilner

 Profimedia/

Kyle Walker na trenutak je zaboravio na dramu koja mu se trenutno događa u životu dok se snima za Instagram. Nogometaš je pozirao u novodizajniranoj majici Puma te crnoj trenirci. Prvi je to put da smo vidjeli njegovu interakciju na društvenim mrežama od kada je prijateljima navodno rekao da mu veza s Lauryn Goodman ništa ne znači, prenosi Daily Mail.

Zvijezda Manchester Cityja i dalje ne živi sa suprugom Annie Kilner i njihovom djecom. Kilner nema namjeru oprostiti suprugu njegovu nevjeru, u kojoj je s Goodman dobio dvoje djece, iako je i ona trudna s njegovim četvrtim djetetom.

Čini se da svatko iz ljubavnog trokuta pokušava nastaviti sa svojim životom. Ipak, ne pozira samo Walker! Kilner se reklamira kao buduća zvijezda showa "Strictly Come Dancing". Postoji mogućnost da zapleše u rujnu jer će se to odvijati šest mjeseci nakon poroda četvrtog djeteta.

image

Annie Kilner i Kyle Walker

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kilner ima već televizijsko iskustvo iza sebe - glumila je u "The Real Housewives of Cheshire", ali povratak reality formatu ne smatra ozbiljnom opcijom. "Prioritet je briga o sebi, svojoj djeci te osigurati da trudnoća prođe bez problema. Ona zna zašto postoji interes za njezino ime, nije idealno, ali zna da bi to mogla biti prilika života", kazao je izvor.

Iako je, ne sumnja se, težak period rastave braka, oboje supružnika ima izgledne šanse razvitka karijere u skorijoj budućnosti, što zahvaljući svojim dosadašnjim uspjesima, što trenutnoj popularnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:20